23. september 2021
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knallert beslaglagt efter spritkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knallert beslaglagt efter spritkørsel
Stevns - 13. september 2021 kl. 15:40

En påkørsel med en postkasse fik beboerne i et hus på Kystvejen ved Strøby til at ile ud, og kort tid efter modtog politiet en anmeldelse om et færdselsuheld.

Klokken 21.47 modtog fik politiet således anmeldelse anmeldelsen om, at en knallertkører under kørsel ad Kystvejen pludselig var væltet og havde ramt en postkasse på en privat adresse.

De tililende var kommet den mandlige knallertkører til hjælp, indtil politiet nåede frem til uheldsstedet.

Politiet kunne konstatere, at knallerten var blevet ført af en kraftigt spirituspåvirket, 55-årig mand fra Køge, som blev sigtet for spirituskørsel på knallerten og efterfølgende anholdt med henblik på udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken, og politiet kørte den 55-årige til skadestuen i Køge både med henblik på udtagelse af blodprøven og en undersøgelse efter uheldet. Han var ikke kommet til skade og blev samtidig gjort bekendt med, at politiet efter en alkometertest havde en mistanke om, at alkoholkoncentrationen i den udtagne blodprøve ville overstige en promille på to.

Derfor beslaglagde politiet den 55-åriges knallert med henblik på senere konfiskation ved et retsmøde, som han senere vil blive indkaldt til, når sagen skal afgøres.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk