14. juli 2020
Foto: Koldkrigsmuseum Stevnsfort
gallery icon

Se billedserie

Foto: Koldkrigsmuseum Stevnsfort
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knæk krigskoden sammen med børnene i efterårsferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knæk krigskoden sammen med børnene i efterårsferien
Stevns - 11. oktober 2019 kl. 20:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kom ud i naturen og Knæk koden på Koldkrigsmuseum Stevnsfort. Sådan lyder opfordringen fra Koldkrigsmuseum Stevnsfort, der gerne vil invitere alle børn til leg i efterårsferien.

arrow Læs også: Gang i efterårsferien med skattejagt og græskar i købstaden

Der ligger en opgave klar, som venter på du kommer og løser den. Sammen med forældre og bedsteforældre skal man rundt i terrænet, hvor der er planlagt en spændende aktivitet; den hemmelige kode skal knækkes!

Aktiviteten er en leg med et væld af opgaver, der skal løses. Den inviterer børn med deres forældre eller bedsteforældre til en sjov og anderledes dag. Sammen skal man udforske terrænet på hele Koldkrigsmuseum Stevnsfort, mens man lærer om Den Kolde Krig, livet på fortet og dets militære udstyr.

- Knæk koden er et nyt tiltag i år. Vores guidede ture i undergrunden er meget populære, men terrænet spiller også en vigtig rolle og det er den historie vi vil fortælle, lyder det fra Iben Bjørnsson, der er museumsinspektør på Koldkrigsmuseum Stevnsfort:

- Aktiviteten er en udendørs leg og vi ved at læring gennem leg i naturen er vigtigt, når vi skal fortælle en spændende historie til børn.

Knæk koden er udviklet så børn med forældre eller bedsteforældre er sammen om at klare opgaverne. Hvor lang tid det tager, afhænger af hvor hurtigt man er til at løse opgaverne. Når koden er knækket, er der en lille præmie i butikken.

arrow Biblioteket bobler af aktivitet i ferien
10. oktober 2019 kl. 19:50 Opdateret: kl. 13:25
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk