17. september 2019
Klar Forsynings administrationsbygning på Vasebækvej i Køge.
Klar Forsynings administrationsbygning på Vasebækvej i Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar Forsyning retter op på procedurer efter spam-sms

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar Forsyning retter op på procedurer efter spam-sms
Opdateret 26. marts 2019 kl. 14:18
Stevns - 26. marts 2019 kl. 14:11
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere hundrede stevnsboer - både kunder og andre - modtog fredag en sms, som bad dem om at indbetale på et bestemt banknummer. Mange blev i tvivl om Klar Forsyning var den rigtige afsender - selvom de var det.

arrow Læs også: Forsyningsselskab spammede Stevns med sms'er om fejl i betaling

Direktør for Klar Forsyning: Line Wilchen Hollesen, er nu vendt tilbage på redaktionens henvendelse vedrørende ovenstående. Hun siger:

- Vi er rigtigt kede af at have fået sendt en sms ud med den ordlyd. Der er tale om en fejl. Og vi er helt enige i, at den ikke skulle have været sendt ud, vi er allerede gået i gang med at rette op på vores procedurer i forbindelse med at udsende sms'er, så det ikke gentager sig, siger hun til DAGBLADET.

Hvorfor har I ikke benyttet e-boks eller brev i forbindelse med kunders betaling - i stedet for at spamme et stort antal mobiltelefoner og e-mail uden I kender modtageren?

- Vi er i den sammenhæng ikke en offentlig myndighed. Og folk skal aktivt vælge os til, for at vi kan sende post til dem via e-boks, svarer Line Wilchen Hollesen.

Hvor har I telefonnumrene fra, som Klar Forsyning har sendt sms ud til?

- Vi er tilmeldt en sms-tjeneste, som forsyner os med numre, og desuden kan folk tilmelde sig en sms-tjenste hos os, som vi bruger eksempelvis i forbindelse med nedbrud eller forureninger, og hvor vi forsøger at ramme så mange som muligt. I den sammenhæng er det meget brugbart. Men som sagt, så skal vi ikke sende sms'er ud med det indhold, der var i den føromtalte sms, og det er netop proceduren i, hvornår og hvad vi sender ud via sms, vi nu er i gang med rette op på, lyder det fra Line Wilchen Hollesen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk