1. juni 2020
Der bliver ikke nogen konfirmationer i Havnelev Kirke eller andre kirker på Stevns i dette forår. I Havnelev er konfirmationen udsat til søndag 23. august. Foto: Jens Wollesen
Der bliver ikke nogen konfirmationer i Havnelev Kirke eller andre kirker på Stevns i dette forår. I Havnelev er konfirmationen udsat til søndag 23. august. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirkerne udsætter konfirmationerne - se de nye datoer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirkerne udsætter konfirmationerne - se de nye datoer
Stevns - 29. marts 2020 kl. 09:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tryggevælde Provsti har valgt at udsætte alle planlagte konfirmationer i foråret til efter pinse, dvs. 1. juni. Det er herefter op til de enkelte kirker og sogne at fastsætte nye datoer.

Udsættelsen kommer sikkert som en kedelig overraskelse for mange konfirmander og deres forældre, der ofte har forberedt den store dag med reservation af festlokaler flere år i forvejen. Disse bestillinger falder nu til jorden, og der har derfor været stor travlhed med at lave nye reservationer.

Nedenfor er en foreløbig liste over, hvornår kirkerne i Stevns Kommune planlægger at holde konfirmation efter de nye retningslinjer.

Hårlev Kirke har konfirmation lørdag 13. og 20. juni - der er i år ingen konfirmationer i Varpelev Kirke.

Hellested Kirke har konfirmation søndag 6. september

Holtug Kirke har konfirmation lørdag 22. og søndag 23. august kl. 10, mens Magleby Kirke har det samme lørdag 29. august kl. 10 og 12.

Lyderslev Kirke har konfirmation lørdag 6. juni kl. 12, mens Frøslev Kirke spreder sine konfirmationer over tre datoer: lørdag 6. juni kl. 14, lørdag 13. juni kl. 14 og lørdag 12. september kl. 14.

Nordstevns Pastorat samler sine konfirmationer i Valløby Kirke - det foregår 6. og 13. juni, 22. og 29. august samt 5. september. Der er dog en enkelt elev, der skal konfirmeres i Store Tårnby Kirke 6. juni kl. 12.

Sankt Katharina Kirke har konfirmation lørdag-søndag 15. og 16. august og lørdag 5. september.

Havnelev Kirke har konfirmation søndag 23. august kl. 9.30. I Lille Heddinge Kirke finder det sted samme dag kl. 11.00. Højerup Kirke har konfirmation lørdag 29. og søndag 30. august, begge dage kl. 11.00.

Stevns Valgmenighedskirke oplyser, at årets konfirmationer først vil blive meddelt, når der er sikkerhed for datoen.

Redaktionen har ikke modtaget oplysninger om konfirmationer i Enderslev, Vråby og Himlingøje kirker.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk