18. september 2020
Spillemanden fra Valløby er gået ind i dit jubilæumsår med en ny singleudgivelse.                   Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Spillemanden fra Valløby er gået ind i dit jubilæumsår med en ny singleudgivelse. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kim Schwartz fejrer 25 års jubilæum med ny single

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kim Schwartz fejrer 25 års jubilæum med ny single
Stevns - 23. januar 2020 kl. 06:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man bli'r bekymret når man ser sig omkring. Verden har mistet balancen. Alting handler om sex og skal rime på Hollywood.

Sådan lyder de første linjer i en helt ny udgivelse fra sangeren og sangskriveren: Kim Schwartz, der gennem de sidste 25 år har boltret sig musikalsk i diverse genrer, spillet et utal af koncerter solo med sin guitar og med Det Lille Band for alt lige fra præsidenter til kassedamer/herrer.

Et gennemgående kendetegn i Kim Schwartz´ sange og karriere er, at han hverken kan eller vil sættes i bås, men at han skriver med hjertet, udgiver det, han føler for, uden hensyntagen til tidens trendy lyd og andres folks forventninger.

Ærligheden skinner igennem på de fleste sange, hvad enten det er den lille uskyldige popsang eller én af Kims mange fine ballader med dybere indhold.

Selv siger Kim Schwartz om sit 25 års-jubilæumsår 2020:

- Puha, man blir jo helt forpustet! Folk har jo nok i sig selv og er fanget i selfieland, kæmper som desperate om den sidste plads i solen og tager alle virkemidler i brug og ganske ofte uden nogen form for selvjustits eller omtanke.

Hvis vi ønsker en ændring på disse punkter, må vi se at komme ud af starthullerne alle sammen, lyder det fra musikeren fra Valløby.

- Hvis jeg eller skulle have noget at skulle have sagt - og det har jeg. Derfor tager jeg min guitar og skriver og synger en sang om det, jeg ser, og er der bud efter det ude i den store verden, rykker jeg gerne ud. Ellers går det såmænd meget godt - hvad med dig, lyder budskabet fra Kim Schwartz, hvis single Kalder Supermand er udkommet på Lilly Records.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk