7. maj 2021
Folketingskandidat og byrådsmedlem Mads Andersen (K) - som her ses til højre for den nyvalgte stevnske borgmesterkandidat Mikkel Lundemann Rasmussen - mener, at en linjeføring for statsvejen syd for Herfølge er "fuldstændigt tåbelig". Foto: Henrik Fisker
Folketingskandidat og byrådsmedlem Mads Andersen (K) - som her ses til højre for den nyvalgte stevnske borgmesterkandidat Mikkel Lundemann Rasmussen - mener, at en linjeføring for statsvejen syd for Herfølge er "fuldstændigt tåbelig". Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: K: Statsvejen skal ligge nordpå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

K: Statsvejen skal ligge nordpå
Stevns - 03. december 2016 kl. 06:22
Af Henrik Fisker

Står det til Faxe-kredsens nyvalgte konservative folketingskandidat Mads Andersen, er der ingen tvivl om, hvor en kommende statsvej fra Stevns til motorvejen skal placeres i landskabet. Den skal tage udgangspunkt i Strøby Egede og gå via Herfølge, skriver DAGBLADET Stevns lørdag.

- Alt syd for Herfølge er fuldstændigt tåbeligt. Der kører alt for få biler til, at det projekt nogensinde bliver rentabelt, sagde Mads Andersen tirsdag aften på det konservative opstillingsmøde i Rødvig.

Udtalelsen om placeringen af en kommende statsvej kom som svar på et spørgsmål fra den tidligere konservative lokalformand: Bo Kjeldsmark, der efterlyste en klar holdning til placeringen af en kommende statsvej.

Officielt er aftalen mellem borgmestrene fra Køge og Stevns samt den nu tidligere transportminister Hans Christian Schmidt (V), at spørgsmålet om linjeføring overlades til embedsmændene i Vejdirektoratet. I finansloven for 2017 er der afsat 3,5 millioner kroner til at lave et udredningsarbejde om trafikproblemerne i Stevns-Køge området, og på et arbejdsmøde i starten af november blev det aftalt, hvordan arbejdet skal gribes an. Ifølge den foreløbige køreplan kan der ventes et udspil fra direktoratet inden sommerferien 2018. Først herefter er det meningen, at udspilles skal behandles politisk i de to kommuner, inden det sendes til Folketinget.

- Det er almindeligt kendt, at der er flere holdninger til linjeføringen i alle partier. Det kan vi f.eks. se hos Socialdemokraterne, hvor forskellen er til at få øje på alt afhængig af, om man spørger i Køge eller på Stevns, sagde Mads Andersen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk