3. december 2020
Julemarkeder som vi er vant til i eksempelvis Højeruplund er en mangelvare i år. Men det er måske alligevel muligt, at få sit »markedsbehov« dækket. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Julemarkeder som vi er vant til i eksempelvis Højeruplund er en mangelvare i år. Men det er måske alligevel muligt, at få sit »markedsbehov« dækket. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Juleværker - et alternativ til de sædvanlige julemarkeder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juleværker - et alternativ til de sædvanlige julemarkeder
Stevns - 15. november 2020 kl. 15:37

Stevns/Faxe: Stort set alle julemarkeder er lukket ned i år. Det betyder, at rigtig mange af dem, der producerer egne ting, som sædvanligvis sælges her op til Jul rundt omkring på forskellige julemarkeder, risikerer at brænde inde med en masse gode ting på hylderne. Derfor fik kunsthåndværker Charlotte Mannstaedt den idé, at der kunne laves et distribueret julemarked i stedet for.

- Altså et julemarked, hvor vi, ligesom med Åbne Atelierdøre, holder åben hos os selv, hver især. På den måde kommer der sandsynligvis kun få forbi ad gangen, og med sprit, mundbund og visir kan vi allesammen få en juleoplevelse alligevel, forklarer Charlotte Mannstaedt og fortsætter:

- Jeg tror, at det kan blive super hyggeligt for folk at komme rundt og møde de forskellige 'Juleværkere', og rigtig hyggeligt for os kunstnere, kunsthåndværkere m.fl. at få besøg at interesserede gæster i Julehumør.

Lige nu handler det om at finde alle dem, der gerne vil være med som 'Juleværkere'. Kriterierne er som følger: Man skal være lokal fra enten Stevns eller Faxe. Man skal selv fremstiller sine varer - og det kan være spiselige, pyntelige eller brugbare ting, så længe der er tale om egenproduktion. Man vil gerne holde åben hjemme hos sig selv i garagen, udhuset, havestuen eller på sit værksted eller atelier søndag den 29. november og søndag den 6. december, begge dage fra kl. 11 til 16.30. Og slutteligt skal man love at overholde myndighedernes retningslinjer med sprit, mundbind/visir og max. 10 gæster ad gangen.

Tilmelding foregår til Charlotte Mannstaedt på charlotte@mannkind.dk senest fredag den 13. november, hvor også betalingen på 250 kroner betales til Mobile Pay på mobil: 20973007. Husk at skrive Juleværk ved indbetalingen.

- I tilmeldingsemailen skal du skrive dit navn, den adresse du ønsker at modtage gæster på, en kort beskrivelse af dine produkter samt et par billeder af dine produkter, siger Charlotte Mannstaedt.

Alle pengene går til annoncering og en hjemmeside på adressen www.Julevaerk.dk, hvor alle deltagerne kan findes på et kort og en liste med navn, adresse, beskrivelse af produkter og lidt billeder.

På hjemmesiden lægges også regnskabet for, hvordan pengene bruges, så der er fuld transperens.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk