23. september 2020
Lucia-optoget er en fast bestanddel af Gymnastikefterskolens julemøde, der i år finder sted torsdag 12. december kl. 19.30. Arkivfoto
Lucia-optoget er en fast bestanddel af Gymnastikefterskolens julemøde, der i år finder sted torsdag 12. december kl. 19.30. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemøde med Lucia og performance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemøde med Lucia og performance
Stevns - 10. december 2019 kl. 15:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gymnastikefterskolen Stevns afholder igen i år det traditionsrige julemøde, som er kulminationen på en omlagt uge 50, hvor skolen er omdannet til et stort, kreativt værksted og performance-menageri. I denne uge skaber elever og lærere sammen en forestilling, som i år er bygget op over et særligt juletema.

- Gymnastikefterskolen Stevns er kendt for gymnastikken, men det er også vigtigt, at eleverne udvikles og udfordres på en masse på andre fronter. Det er sådan en kreativ uge med til, og som vi glæder os til at vise resultatet af, siger forstander Carlo Mathiasen.

Julemødet finder sted på efterskolen torsdag 12. december kl. 19.30.

Aftenen vil byde på Lucia-optog, fællessang, æbleskiver og kage samt årets forestilling: Hvad skete der i de dage - en nyfortolkning af juleevangeliet, hvor eleverne arbejder med små bidder af historien sat i relief til nutiden.

Skolen opkræver en entré på 25 kroner, og der kan betales kontant eller med MobilePay.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk