13. juli 2020
Det tyder ikke på, at Nytorv i Store Heddinge får sne på søndag som her i 2010, da Nytorv lignede en illustrationen til »Peters Jul«, mens man stod og ventede på, at Julemanden skulle komme. Selv om der ikke skulle være sne, lover han dog at komme og tænde juletræerne over hele Stevns i den kommende weekend. 								             Foto: Henrik Fisker
Det tyder ikke på, at Nytorv i Store Heddinge får sne på søndag som her i 2010, da Nytorv lignede en illustrationen til »Peters Jul«, mens man stod og ventede på, at Julemanden skulle komme. Selv om der ikke skulle være sne, lover han dog at komme og tænde juletræerne over hele Stevns i den kommende weekend. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemanden er gået i skarp træning og tænder juletræer på stribe i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemanden er gået i skarp træning og tænder juletræer på stribe i weekenden
Stevns - 27. november 2019 kl. 20:24
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julemanden står foran en særdeles travl weekend. På Stevns starter han således allerede på fredag i landsbyen Hellested, men er hastigt videre og besøger de største bysamfund på Stevns i løbet af lørdagen og søndagen, som også byder på både den første dag i december og første søndag i advent.

arrow Læs også: Billeder: Juletræet på Nytorv er på plads - fejret med brassband

Julemanden lægger ud allerede fredag eftermiddag den 29. november klokken 17 på besøg ved Dagli'Brugsen i Hellested og sørger for at tænde byens træ. Og mon ikke der også vil være lidt godt til ganen - til både de voksne og børnene?

Lørdag 30. november er både Julemanden og hans kone at finde i Rødvig og i Hårlev.

Første sted kan han opleves foran Dagli'Brugsen i Rødvig klokken 11, og det bliver på cykel med sækken fuld af karameller. Også her er der lidt lækkerier til både børn og voksne.

Men han har travlt - for allerede klokken 14 har han meldt sin ankomst foran SuperBrugsen i Hårlev, hvor der i år er både julemarked og pigegarde. Julemanden og hans kone tænder klokken 16.30 juletræet foran SuperBrugsen, og der er som altid sørget for slikposer, gløgg og æbleskiver.

På søndag 1. december har Julemanden to stop på Stevns.

Det ene ved Rema 1000 i Strøby Egede, hvor man kan få taget sit foto med Julemanden, mens Solgårdsparkens Støtteforening sørger for knas til alle.

Det andet er på Nytorv i Store Heddinge, hvor der vil være musik med Borup Brass Band fra klokken 14.30. Også Julemanden er i byen fra klokken 14.30.

Han har sækken fuld af karameller, og så kan man både få taget sit foto sammen med ham og aflevere sine sutter. Sutterne vil frem til juleaften hænge på Mediehusets balkon. Derefter tager Julemanden dem med op til Grønland, når han rejser hjem.

Både i Store Heddinge og Strøby Egede tændes træet klokken 16. Og hvordan Julemanden så klare begge opgaver samtidig? Jo - den hvidskæggede herre har selvfølgelig særlige evner, så det bliver slet ikke noget problem, lyder det fra arrangørerne - Julemanden skal nok være på pletten - både i Strøby Egede og Store Heddinge.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk