22. september 2020
Branden på Stevns Camping var en tragisk hændelse og ikke resultatet af en forbrydelse, fastslår politiet. Foto: Henrik Fisker
Branden på Stevns Camping var en tragisk hændelse og ikke resultatet af en forbrydelse, fastslår politiet. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen forbrydelse bag campingbranden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen forbrydelse bag campingbranden
Opdateret 05. juli 2018 kl. 15:05
Stevns - 05. juli 2018 kl. 14:37
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Branden på Stevns Camping, som sidste weekend kostede to mennesker livet, skyldes ikke en forbrydelse. Det fastslår kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Dødsbrand opstod i ovn

- Vi har undersøgt brandtomten med hunde, der er trænet i at opsnuse brændbar væske. Det eneste, som de reagerede på, var motoren i den udbrændte bil. Der er intet, der tyder på, at branden er påsat, siger han.

Den endelige rapport fra Kriminalteknisk Afdeling og den sagkyndige fra Dansk Brandteknisk Institut er stadig ikke kommet, og dermed kan det ikke fastslås, hvad der har udløst den meget voldsomme brand natten til lørdag.

- Vi har lagt os nogenlunde fast på, at arnestedet til branden skal findes i forteltet. Vidner har fortalt, at det var her, at flammerne var højest. Men hvad der præcist har udløst branden, ved vi ikke. Det kan i princippet være alt fra et levende lys, der er blevet glemt, til et cigaretskod. Det er også muligt, at brandårsagen må henlægges som uopklaret, siger Martin Bjerregaard.

Retsmedicinerne har endnu ikke fastslået identiteten på de to døde, der blev fundet døde i campingvognen. Alt tyder dog på, at der er tale om et ægtepar fra Københavns-området, som ifølge campingchef Aase Sørensen er kommet på pladsen gennem 10 år, hvor de har boet som fastliggere. I givet fald er der tale om en 61-årig mand og en 59-årig kvinde.

arrow To døde i brand: - Vi er alle meget chokerede
02. juli 2018 kl. 13:01 Opdateret: kl. 13:01
arrow To campister er omkommet i brand på Stevns
30. juni 2018 kl. 01:09 Opdateret: kl. 17:01
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk