15. oktober 2019
Tingtegneriet - der består af Vibeke Maj Magnussen og Claus Boye Petersen til venstre i billedet - har lavet en model af »Stevntilus«, som de her præsenterer sammen med Tim Warner, formand for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening, og projektleder Charlotte Mannstaedt.
Tingtegneriet - der består af Vibeke Maj Magnussen og Claus Boye Petersen til venstre i billedet - har lavet en model af »Stevntilus«, som de her præsenterer sammen med Tim Warner, formand for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening, og projektleder Charlotte Mannstaedt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indsamling til Stevntilus - et legevæsen til Store Heddinges børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indsamling til Stevntilus - et legevæsen til Store Heddinges børn
Opdateret 22. maj 2019 kl. 12:25
Stevns - 22. maj 2019 kl. 06:31
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fiskeundervandsflyveren - sådan kalder de den altså - har allerede fået sit eget navn. Den hedder Stevntilus, og den bliver hovedattraktionen i den kommende legeplads, som projekt Liv og Handel vil anlægge på det grønne areal langs Kronhøjvej i Store Heddinge.

Etableringen af den nye legeplads - som skal ligge skråt over for rådhuset og nær Nettos parkeringsplads - går snart i gang. Der mangler nu kun at blive lavet nogle jordprøver, før spaden sættes i jorden, oplyser projektleder Charlotte Mannstaedt.

Det er her, at Stevtilus kommer ind i billedet. Ifølge projektholdet er den tiltænkt rollen som byens helt eget søvæsensfartøj, som kan bruges til både leg og ly for de legende børn.

- Stevntilus var ikke tænkt ind i projektet fra starten, men er opstået som en konsekvens af, at ambitionsniveauet er steget undervejs. Det skulle ikke være en hvilken som helst legeplads, men én, der virkelig er vores helt egen - med sit helt eget udtryk, som hænger sammen med byens kridthuse og Klinten, siger Charlotte Mannstaedt.

Stevntilus er designet af Tingtegneriet, som består af Vibeke Maj Magnussen og Claus Boye Petersen fra Frøslev gamle brugs, og den skal bygges i samarbejde med Patrick Nielsen fra Kernebyg.

Indsamling
Men det koster omkring 110.000 kroner at bygge en fiskeundervandsflyver midt i Store Heddinge, og derfor åbner Liv og Handel nu en crowdfunding-kampagne, hvor alle, der har lyst, kan være med til at støtte, at Stevnstilus bliver realiseret.

Kampagnen kører på portalen: Boomerang, der er en platform, der organiserer crowdfunding-kampagner og er støttet af Seas-Nve. Projektet har søgt 85.000 kroner til Stevntilus - tirsdag formiddag var der kommet 1371 kroner ind til formålet.

- Man kan støtte projektet med alt fra 100 kroner og opefter, og minimum får man tilsendt et specialdesignet diplom med ens navn på og et billede af Stevntilus. Spæder man lidt mere til, kan man også få en lille Stevntilus-figur eller en billet til en særforestilling med sørøver Jimmy Maroony, der fortæller om sine vilde eventyr med Stevntilus på de syv have. Forestillingen bliver afholdt når legepladsen står klar. De, der lægger mere end 5000 kroner, får desuden logo på et sponsorskilt i parken, lover Charlotte Mannstaedt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk