8. august 2020
Hotherskolens 8. årgang kvalificerede sig til DM i håndbold og har været en tur i Sønderborg. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Hotherskolens 8. årgang kvalificerede sig til DM i håndbold og har været en tur i Sønderborg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotherskolen gjorde sig godt ved DM i skolehåndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotherskolen gjorde sig godt ved DM i skolehåndbold
Stevns - 01. februar 2020 kl. 10:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hotherskolens ottende årgang er netop vendt hjem fra DM i skolehåndbold, som de kvalificerede sig til ved at vinde de indledende runder i november 2019.

Det er ikke sket siden 1995, at Hotherskolen har kvalificeret sig til DM i skolehåndbold, så det er 25 år siden, at der er spillet håndbold på så højt niveau, da skolen valgte at sende hele ottende årgang med over til Sønderborg fra tirsdag til torsdag i uge 5.

- Det var både for at skolekammeraterne kunne heppe på holdene, men bestemt også for at styrke det i forvejen gode fællesskab de to klasser har på tværs yderligere, forklarer Thomas Bläske Vestergaard, der er viceskoleleder.

Danmarksmester blev skolen fra Stevns ikke. Det havde hverken lærere eller elever heller forventet, og da flere jyske skoler mødte op spillere på divisions-niveau, så var niveau forskellen lidt stor i et par kampe.

- Men der var ligeså mange gode og tætte kampe, hvor vores elever kæmpede, så blod og sved stod ud til alle sider. Vi er dybt imponerede over deres kampgejst, og vi er utrolig stolte af spillerne, men bestemt også dem, som var med på heppekoret, hvilken en fantastisk stemning de kunne skabe, lyder det i en pressemeddelelse fra skolen:

Uden hjælp for sponsorer samt forældre, havde Hotherskolen ikke haft mulighed for at deltage, så derfor en kæmpe tak til Sportigan Rønnede, Sjællands Erhversbeklædning, Meny i Store Heddinge og ikke mindst STG/Vallø Håndbold.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk