28. maj 2020
Herfølgekoret er klar til at synge foråret ind på Stevns, når de kommer til Valløby Kirke og giver koncert på onsdag. Pressefoto
Herfølgekoret er klar til at synge foråret ind på Stevns, når de kommer til Valløby Kirke og giver koncert på onsdag. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herfølgekoret synger foråret ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herfølgekoret synger foråret ind
Stevns - 17. marts 2019 kl. 11:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Herfølgekoret byder foråret velkommen med en koncert i Valløby Kirke onsdag 20. marts klokken 19.

Lærkerne synger, solsorterne fløjter, kattene finder en solrig plet, krokus blomstrer i haverne, og selv påskeliljerne skyder forsigtigt op af jorden. Foråret er hastigt på vej, og snart venter de livsalige, lyse aftener på os alle.

Onsdag 20. marts er det forårsjævndøgn, og dagslyset varer længere end nattemørket. Det skal fejres med smukke sange, og det sørger Herfølgekoret for ved en forårskoncert i Valløby Kirke. Nordstevns Pastorat har inviteret de 40 korsangere fordelt på fire stemmer til at fylde kirkens rum med glade toner, der byder foråret og den lyse tid velkommen.

Korets erfarne dirigent Otto Laust Hansen har til denne aften bundet en smuk buket af danske og internationale sange og korsatser, der passer til årstiden og lejligheden.

Herfølgekoret blev stiftet for 45 år siden som et samlingspunkt for den lokale sangglæde. Den er stadig drivkraften for korets nye og gamle kormedlemmer.

Alle er velkomne, og der er fri entré.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk