15. december 2018
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hash på gadeplan beslaglagt i Hårlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hash på gadeplan beslaglagt i Hårlev
Stevns - 22. februar 2018 kl. 10:49
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi er i gang med en målrettet indsats mod hash på gadeplan - og utryghedsskabende adfærd i øvrigt. Flere politifolk har derfor igen været ude i præventivt og opsøgende øjemed for at finde utrygshedsskabende adfærd i det offentlige rum samt gribe ind over for eventuel besiddelse og handel med narkotiske stoffer på gadeplan.

Således også i går tirsdag i tidsrummet fra kokken 10-20.

Det fandt sted i hele den store politikreds, hvor man på dagens døgnrapport har mange beskrivelser af indsatsen. Således også fra Stevns kommune, hvor man fik »bid« i området ved Hotherskolen i Hårlev.

Her opholdt tre unge sig ved børnehaven, og ved det uventede besøg af politiet følte de sig i den grad utrygge, kunne politipatruljen konstatere.

Årsagen var formentlig, at en 15-årig dreng fra Hårlev var i besiddelse af cirka 0,3 gram hash, som han gemte i en cigaretpakning. De to øvrige - to drenge på 16 år fra Hårlev - havde intet ulovligt på sig.

Politiet kørte efterfølgende hjem til den 15-åriges forældre, som dermed blev underrettet om sagen mod den 15-årige for ulovlig hashbesiddelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk