19. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Handlekraftige kvinder fik spritbilist anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handlekraftige kvinder fik spritbilist anholdt
Stevns - 27. september 2021 kl. 10:59

Søndag kl. 17.15 fik politiet anmeldelse fra to kvinder, som kørte efter en kraftigt slingrende varebil på Klippingevej syd for Strøby, hvor bilisten flere gange slingrede over i de modkørendes vejbane. Heldigvis kom der ingen modkørende, og den slingrede bilist påkørte ikke noget undervejs. Det lykkedes de to vidner at standse den slingrende bil i krydset Klippingevej ved Maglebyvej i Strøby, da føreren var kørt op foran den slingrende bil og havde bremset stille ned indtil bilen bagved standsede. Herefter tilkaldte de politiet.

arrow Læs også: Udvisning af Danmark for vanvidskørsel

En patrulje kørte til stedet og fik kontakt med føreren af den slingrende bil: en 23-årig mand fra Slovakiet, som arbejdede i Danmark. Han var kraftigt påvirket af spiritus, og en alkometertest viste et resultat på væsentligt over det tilladte. Den 23-årige blev anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve.

Politiet kontaktede ejeren af bilen, som ikke havde givet den 23-årige lov til at låne den. Derfor blev den 23-årige sigtet for brugstyveri af bilen. Han blev løsladt efter blodprøveudtagelsen, og blodprøven bliver nu hastebehandlet. Den sigtede kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven foreligger.

arrow Vanvidsbilist med ekstrem høj promille anholdt igen
28. september 2021 kl. 11:49 Opdateret: kl. 11:49
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk