19. oktober 2019
Niels Rolskov, formand for Klar Forsyning
Niels Rolskov, formand for Klar Forsyning
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand: Ejerne har ikke ønsket ændring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand: Ejerne har ikke ønsket ændring
Stevns - 06. september 2018 kl. 13:19
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg vil helst have, at bestyrelsesmedlemmerne er så aktive som muligt, så jeg vil da håbe, at forbrugerrepræsentanterne vil bide skammen i sig og fremover også vil arbejde for, at vi alle kan få behandlet vores vand bedst muligt, siger Niels Rolskov, der er bestyrelsesformand for Klar Forsyning, da DAGBLADET præsenterer ham for kritikken af hans bestyrelse.

arrow Læs også: Forsyningsejere er ikke enige - endnu

Er det problem for dig, at forbrugerrepræsentanterne mener, at Klar Forsyning ikke er demokratisk styret med respekt for deres forbrugere?

- Jeg overtog en færdig organisation, da jeg satte mig i formandssædet. Den var spritny på det tidspunkt, og jeg har ikke selv deltaget i og været inde i forarbejdet med at lave organisationen, svarer Niels Rolskov.

Kan du gå ind for at lave en enhedsbestyrelse i Klar Forsyning, så forbruger-repræsentanterne sidder med på lige for med politikere og medarbejder-repræsentanter - og er det noget du vil arbejde for?

- Jeg har spurgt rundt i ejerkredsen, og der var ikke nogen udsigt til at ændre noget nu og her. Nu må vi afprøve denne model, og så må vi evaluere det, når perioden er slut i forbindelse med næste kommunalvalg, svarer bestyrelsesformanden, der i øvrigt ikke mener, at forskellen mellem honoraret til de forbrugervalgte medlemmer i det tidligere Stevns Spildevand og nu i Klar Forsyning er særligt stor.

Men det er vel en langt større organisation nu, der kræver, at man bruger langt mere tid på det end tidligere?

- Vi har prøvet at imødekomme noget af kritikken på den måde vi planlægger møderne. Og det mener jeg også vi allerede gør, siger Niels Rolskov.

arrow Forbrugerkritik af Klar Forsyning: -Vi er sat uden for indflydelse
06. september 2018 kl. 13:14 Opdateret: kl. 13:39

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk