28. marts 2020
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folkekirken forlænger lukning med en ekstra søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkekirken forlænger lukning med en ekstra søndag
Stevns - 18. marts 2020 kl. 13:32
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Provst Erhard Schulte Westenberg bekendtgør nu, at lukningen af provstiets kirker er udvidet med endnu en søndag. I første omgang var gudstjenesterne søndag 15. og 22. marts aflyst, men det gælder nu også søndag 29. marts og perioden op til denne dato, oplyser han.

- Vi følger de retningslinjer, der er udsendt fra Kirkeministeriet, for selvfølgelig skal folkekirken også bidrage til at begrænse smittefaren, siger provsten.

Han tilføjer, at stort set alle planlagte bryllupper og barnedåb i Tryggevælde Provsti er aflyst i denne tid, mens begravelser og bisættelser gennemføres med begrænset deltagerantal.

- Det kan være hårdt at sige nej til mennesker, der gerne vil deltage i højtideligheden, når et menneske er gået bort, men vi er nødt til at følge bestemmelserne om at holde afstand og højst samle 100 mennesker ad gangen, siger han.

Samtidig melder Stevns Jagtforening, at alle aktiviteter indtil videre er aflyst, mens Omsorgsbestyrelsen har aflyst resten af sæsonens mandagscaféer for pensionister på Stevnshøj.

Endelig har Boestofte Pensionistforening aflyst sin generalforsamling tirsdag 24. marts på Harmonien i Rødvig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk