16. oktober 2019
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere klasser skal til skole-OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere klasser skal til skole-OL
Stevns - 10. juni 2018 kl. 12:19
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klasser fra både Stevns Friskole, Skelbæk Friskole samt Hotherskolen skal i næste uge til Aarhus for at kæmpe om intet mindre end guld ved dette års Skole OL.

7.b fra Hotherskolen skal deltage i roning, hvilket også er tilfældet for 6. klasserne fra både Stevns Friskole og Skelbæk Friskole.

4. klasse fra Stevns Friskole har også kvalificeret sig - det er dog i disciplinen svømning.

Skole OL finalen finder sted den 12-15. juni 2018 på Ceres Park og Arena i Aarhus, hvor op mod 12.000 elever deltager. Det er baseret på de tre børneolympiske værdier: fællesskab, færdighed og fairplay, hvilket betyder, at klassen står sammen og kæmper som et hold.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Atletik Forbund (DAF) står bag Skole OL, som støttes af TrygFonden og Nordea-fonden, og med op mod 12.000 deltagende børn er finalestævnet i Skole OL større end OL i Rio de Janeiro

Ud over de roning og svømning som de dygtige klasser fra Stevns har kvalificeret sig i, så skal der også dystes i atletik, bowling og bueskydning. Parasport indgår også i Skole OL, så børn med fysiske udfordringer kan konkurrere på lige fod med deres klassekammerater.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk