22. oktober 2019
Brugsuddeler Peter Thomsen fra Dagli? Brugsen i Rødvig måtte tage affære, da afspærringsgitter, elektronik og flere døre blev ødelagt under et voldsomt indbrud med indgangen til påsken. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Brugsuddeler Peter Thomsen fra Dagli? Brugsen i Rødvig måtte tage affære, da afspærringsgitter, elektronik og flere døre blev ødelagt under et voldsomt indbrud med indgangen til påsken. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire maskerede tyve brød ind i Dagli' Brugsen med en vinkelsliber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire maskerede tyve brød ind i Dagli' Brugsen med en vinkelsliber
Opdateret 23. april 2019 kl. 12:25
Stevns - 23. april 2019 kl. 10:53
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gitter og indgangsparti blev totalt ødelagt, da Dagli' Brugsen i Rødvig havde besøg af fire maskerede indbrudstyve bevæbnet med en vinkelsliber. Gitteret foran indgangspartiet var simpelthen skåret op, og de elektroniske indgangsdøre ødelagt, så de fire tyve havde adgang til butikken alt imens alarmen gik i gang.

- Det er helt sikkert planlagt, det her. Og som sådan ikke noget man kan gardere sig 100 procent imod. De har nøjagtigt vidst, hvad de gik efter og har været fuldstændig ligeglade med alt andet, siger Peter Thomsen, der er brugsuddeler i Rødvig, da DAGBLADET kontakter ham umiddelbart efter påske.

Indbruddet fandt sted natten til skærtorsdag klokken 05.10, og tyvene er gået målrettet efter to tobaksskabe, der ligeledes er blevet smadret i forbindelse med, at de er blevet tømt.

- De har nøjagtigt vidst, hvor lang tid de havde til at få udført hele operationen, inden de skulle være væk igen, da alarmen jo var gået, forklarer Peter Thomsen, der måtte have håndværkere på i løbet af skærtorsdag for nødtørftigt at få indgangsdørene til at fungere igen, da al elektronik også var smadret i processen.

Derudover skal der købes nye tobaksskabe.

- De har ødelagt for rigtigt mange penge for at komme ind til cigaretterne. Jeg gruer for den dag, hvor cigaretterne bliver endnu dyrere, og rygevarerne dermed nærmest bliver omdannet til guld for tyve, lyder det fra brugsuddeleren.

Den ene af indgangsdørene var smidt lige oven i alle blomsterne, så de blev også ødelagt.

- Det flød over det hele, og det var et frygteligt syn at møde ind til den morgen. Ud over at tyvene var maskerede, så har politiet også konstateret, at bilen var stjålet, så der er ikke så meget at gå efter i den sammenhæng, siger Peter Thomsen, der allerede har kigget på ekstra gittersikring, og det er nu op til Coop at vurdere om det er nødvendigt at investere i.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk