22. juli 2019
Per Hinz (tv.) og Niels Ohmann har travlt med at fastgøre Snurretoppens nye biograflærred til bommen. Et par timer senere var det nye lærred klar til filmforestilling. Foto: Henrik Fisker
Per Hinz (tv.) og Niels Ohmann har travlt med at fastgøre Snurretoppens nye biograflærred til bommen. Et par timer senere var det nye lærred klar til filmforestilling. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Film på nyt biograflærred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Film på nyt biograflærred
Stevns - 10. februar 2019 kl. 09:27
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Biografgængerne i Snurretoppen kan fra denne uge glæde sig over et skarpere billede, når de sætter sig til rette i sædet for at se en film. Tirsdag satte to mand fra AV Huset i Glostrup et nyt lærred fast på bommen.

Det afløser det gamle lærred, som blev indkøbt i 2000. Det var med tiden blevet falmet og har fået et par mærker samt et enkelt hul.

- Det har efterhånden aftjent sin værnepligt, og derfor er vi glade for, at vi har fået en donation på 35.000 kroner fra Vaskerifonden til et nyt lærred. Vi har ikke selv kunnet afholde denne udgift, som var blevet mere og mere påtrængende, siger Karsten Visby fra Snurretoppens biografgruppe.

Det nye lærred har samme mål som det gamle, dvs. 8,60 gange 5,50 meter. Det er et »pænt stort lærred«, påpeger Per Hinz, der er ejer af et lille firma, der forsyner landets biografer med det nødvendige udstyr, og som er hyret ind som underentreprenør af AV Huset.

På spørgsmålet, hvordan det nye lærred adskiller sig fra det gamle, svarer han kontant:

- Det er rent og uden huller. Det har samme perforering, som gør, at lyden fra højttalerne bag lærredet kan trænge ud til publikum. Så tilskuerne vil nok opleve et lidt mere brillant billede, siger Per Hinz.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk