24. oktober 2019
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fik syv års fængsel for fire voldtægter af 27-årig kvinde i Store Heddinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fik syv års fængsel for fire voldtægter af 27-årig kvinde i Store Heddinge
Opdateret 12. april 2019 kl. 12:35
Stevns - 12. april 2019 kl. 12:16
Af Hans-Henrik Lærke og Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da der i denne artikel er tale om et meget uheldigt navnesammenfald, vil vi her gøre opmærksom på, at den dømte ikke er identisk med vinduespudser René Pedersen, Aktivvinduespolering, Ringsted.

Det var et enigt nævningeting, der torsdag fandt 50-årige René Pedersen fra Ringsted skyldig i vold og fem voldtægter begået mod to kvinder fra henholdsvis Store Heddinge og Ringsted. Fire af de fem voldtægter blev begået mod den 27-årige kvinde på hendes bopæl Store Heddinge.

Kvindernes forklaringer, som fandt sted for lukkede døre, var så troværdige, at René Pedersen, der var anklaget for voldtægt, vold og knivtrusler mod de to, blev kendt skyldig af et enigt nævningeting.

Selv havde han under sin forklaring kaldt anklagerne mod ham for en »vendettasag«. Han mente, at begge kvinder var interesserede i ham, men da det ikke kunne lade sig gøre at få ham, kunne de i stedet få ham ned med nakken ved at gå rettens vej.

Ved vurderingen af skyldsspørgsmålet har retten navnlig lagt vægt på kvindernes troværdige forklaringer, der understøttes af de øvrige forklaringer i sagen. Hertil kommer tekstbeskederne mellem manden og de to kvinder.

Dommen lyder på syv års ubetinget fængsel. René Pedersens forsvarer, Rasmus Sølberg, fortæller at dommen ankes til frifindelsen. Sagen skal således i landsretten.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge fredag 12. april

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk