23. august 2019
"Figaros bryllup" - fra operahuset i Sydney til biografen i Store Heddinge på søndag 24. marts. Foto: Henrik Fisker
"Figaros bryllup" - fra operahuset i Sydney til biografen i Store Heddinge på søndag 24. marts. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Figaros bryllup fra Australien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Figaros bryllup fra Australien
Stevns - 19. marts 2019 kl. 15:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag 24. marts kl. 15.00 byder Snurretoppens operagruppe atter på en eftermiddag med opera på programmet. Denne gang gælder det ét af Mozarts mest kendte værker: Figaros bryllup, som han komponerede musikken til i 1786.

Den er baseret på en komedie af Beaumarchais med titlen: Le mariage de Figaro, og handlingen er en fortsættelsen af Barberen i Sevilla.

Figaro er nu grev Almavivas kammertjener som skal giftes med grevindens kammerpige: Susanna, og den ret indviklede handling foregår på grevens slot ved Sevilla i det 18. århundrede.

Snurretoppen viser Neil Armfield's funklende opsætning i en klassisk opsætning, der er optaget live i Sydney Opera House. Patrick Summers dirigerer et hold af unge friske stemmer: Teddy Tahu Rhodos og Taryn Fiebig danner et livligt, tiltalende par som Figaro og Susanna, mens Peter Coleman-Wright triumferer som en vellystig Grev Almaviva.

Forestillingen varer tre timer og 22 minutter. Billetter á 180 kroner - der inkluderer et glas vin i pausen - bestilles via Snurretoppens billetsystem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk