23. januar 2021
For femte år i træk har den internationale sanger og sangskriver Tim Schou holdt camp for en lille gruppe af sine fans. For andet år i træk foregik det på Stevns - hvor han sluttede af med en intim-koncert på revy-scenen på Harmonien i Rødvig søndag aften. Her står de 25 fans uden for Harmonien kort inden koncertens start. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

For femte år i træk har den internationale sanger og sangskriver Tim Schou holdt camp for en lille gruppe af sine fans. For andet år i træk foregik det på Stevns - hvor han sluttede af med en intim-koncert på revy-scenen på Harmonien i Rødvig søndag aften. Her står de 25 fans uden for Harmonien kort inden koncertens start. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fans begejstrede for Tim Schou - deltog i camp for femte år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fans begejstrede for Tim Schou - deltog i camp for femte år i træk
Stevns - 28. juli 2020 kl. 20:12
Af Erik Nielsen

Tim Schou står over for udgivelsen af sit debutalbum som solist. Efter flere år som musikvagabond i den store verden, hvor det er blevet til flere single-udgivelser med nummeret Acapella, som en klar ledestjerne, er Tim Schou for tiden tilbage på sin fødeegn: Stevns.

arrow Læs også: Interview: Tim Schou er og bliver stevnsbo i hjertet: - Her føler jeg mig ganske enkelt hjemme

Vejret er lidt ustadigt for tiden. Især hvis man planlægger at holde koncert i det fri.

Det var netop, hvad Tim Schou havde planlagt på sin årlige camp for en lille gruppe af sine fans, som blev afholdt på Store Heddinge Vandrehjem i weekenden.

Schoucamp, som han kalder den, er en måde for Tim at invitere sine fans ind i sin verden på en gang om året. Og i år er temaet musikvideoer samt hans debutalbum som deltagerne får lov at komme helt tæt på.

Eksempelvis har de i løbet af weekenden haft en work-shop og lavet en musikvideo til en af sangene fra Tims kommende album. Men vejret holdt søndag ikke vand, så det kunne blive til den planlagte udendørs koncert for den intime gruppe af fans.

Hurtig på aftrækkeren

Tom Bang var hurtig på aftrækkeren og tilbød Tim Schou og hans venner at låne Harmoniens revyscene - scenen der i denne tid bliver brugt til Harmoniens Revyperler med et professionelt lydanlæg, som den lokale lydmand Lars Juul har sat op til lejligheden.

- Da jeg så på Facebook, at Tim Schou var husvild, så tænkte jeg, at en af revyens scenografier med stjernebaggrund vil være en fantastisk kulisse for Tims projekt. Og da Revyen kun spiller torsdag, fredag og lørdag, så kunne scenen på denne søndag aften passende hjælpe de husvilde verdensmusikanter, forklarede Tom Bang til DAGBLADET kort inden koncerten søndag aften gik i gang, hvor ikke andre end de 25 fans ellers havde fået adgang.

Det blev en koncert med rigtig meget feedback fra fansene undervejs og med gæstesolisterne Sofie Drejer og Siff på scenen.

Sofie Drejer er ligesom Tim Schou også fra Store Heddinge og har tidligere sunget med ham.

Tim og Siff har truffet hinanden i Italien, og Tim Schou dedikerede undervejs et af sine numre til hende, inden de også sang en duet fra scenen.

En aften, hvor man kom helt tæt på singer-songwriter Tim Schou og hans univers. Man kan vel kalde universet en drømmefabrik, hvor stjernestøvet i fabrikken - efter flere års hårdt arbejde med rejsetasken under armen - lige så stille får lov til at materialisere sig.

Sidste år foregik det også på Stevns med 30 af sine fans fra syv forskellige lande. I år var stort set alle deltagere fra Danmark på grund af corona-restriktionerne, men der var dog også tre tyske deltagere med i løbet af den forgangne weekend.

Turné og album i efteråret

Tim kan iøvrigt opleves på Skuespilhuset, Store Scene 18. Oktober med sin egen solokoncert og efterfølgende drager han på en lille venue turné rundt i Danmark.

- Nu har jeg også fundet ud af, at der er en dejligt intim-scene her i Rødvig, så det er da ikke umuligt, at jeg lægger vejen forbi her igen. Ellers har jeg jo som sagt haft et utroligt godt samarbejde med Snurretoppen igennem alle årene, siger Tim Schou.

Næste single fra Tim bliver udgivet 14. August og efter radiosuccesen for hans single Acapella, og de næsten fem millioner streams på Spotify, er der lagt i ovnen til et brandvarmt efterår for verdensborgeren med de stevnske rødder.

Tim Schou er utroligt glad for, at Tom Bang og Harmoniens Revyperler holdt døren åben for ham, da han havde brug for en scene til at fremføre sin musik fra.

Fra selvsamme scene spilles Danmarks eneste sommerrevy i øjeblikket med Max Hansen, Anne Karin Broberg, Jeff Schjerlund og kapelmester Mathias Grove. Den kan opleves torsdag, fredag og lørdag på Harmonien frem til og med 21 august. Du kan se mere om den side af sagen her www.revyperler.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk