18. oktober 2019
Foto: Erik Nielsen
Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fakta: Foreningen Servicehunde Til Handicappede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fakta: Foreningen Servicehunde Til Handicappede
Stevns - 09. juli 2019 kl. 15:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningen Servicehunde til Handicappede (STH) blev stiftet i 1996 og har til formål at uddanne og udplacere servicehunde. STH er en non-profit forening, hvis målsætning det er, at hjælpe personer som er bevægelseshandicappede, ved at bevilge specialtrænede servicehunde og bistå med vedvarende støtte og vejledning for at sikre et værdifuldt samarbejde for teamet.

arrow Læs også: Billeder: Diesel fik pengegaver nok til at træne en ny servicehund helt op

Drivkraften i foreningen er dels en række frivillige og ulønnede værtsfamilier, der lægger hjem og hjerte til en hvalp i ca. 12 mdr., for at give den kommende servicehund et godt fundament til dens fremtidige karriere. Desuden en række privatpersoner, fonde og virksomheder, der via økonomiske sponsorater, foder og udstyr, sammen gør det muligt at gøre drømmen om at træne servicehunde til handicappede til virkelighed.

Ønsker du/I at støtte STH økonomisk, er alle donationer - store som små - altid meget velkomne! Det er muligt at opnå skattefradrag på donationer til STH, såfremt beløbet er over 200 kroner.

Man indbetale det ønskede beløb via MobilePay 15758 eller på STHs konto i Jyske Bank: Reg.nr. 5035 og kontonummer 1214791.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk