5. august 2020
Den 40-årige mand fra Strøby er sigtet for med forsæt at have kørt en varebil ind i en 41-årig mands bil på en adresse i Strøby.
Den 40-årige mand fra Strøby er sigtet for med forsæt at have kørt en varebil ind i en 41-årig mands bil på en adresse i Strøby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fængslet for bevidst påkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fængslet for bevidst påkørsel
Opdateret 09. september 2019 kl. 15:40
Stevns - 09. september 2019 kl. 12:51
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Opdatering: Midt- og Vestsjællands Politi har mandag eftermiddag opdateret weekendens døgnrapport. Politiet oplyste tidligere, at den 40-årige mand også havde forsøgt at påkøre en betjent, da han skulle anholdes, og i den forbindelse blev sigtet for at forvolde fare for liv eller førlighed samt for grov kådhed. Men det viser sig at være en fejl. Manden er alene sigtet for med forsæt at have påkørt den 41-åriges bil. Der er ikke sket nogen personskade ved episoden, og den 40-årige nægter sig skyldig i anklagen, oplyser politiet.

En 40-årig mand fra Strøby blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til 26. september efter en dramatisk episode i Strøby fredag aften. Her skal han have foretaget flere forsætlige påkørsler og udøvet vold mod en 41-årig mand. De to mænd kendte hinanden i forvejen, og det formodes derfor, at den 40-årige mand har haft et motiv til at skade den 41-årige.

Efter episoden blev politiet alarmeret og kørte straks til adressen i Strøby, hvor manden dog var forsvundet fra. Men et vidne havde set ham i Hårlev, og her blev han senere anholdt på Egevej.

Politiet leder stadig efter den sigtedes varebil, der blev brugt til påkørslen af den 41-årige mand fra Strøby, og beder derfor borgerne i lokalområdet om at være opmærksom og ringe til politiet, hvis bilen bliver set. Den beskrives som: Toyota Hilux varebil fra 2014, mørk, med registreringsnummer AN 95 278.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk