19. maj 2019
Malermester Svend Poulsen har styr på sit regnskab, og der mangler 15.000 kroner, som han har tilgode fra Klintely Hotel. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Malermester Svend Poulsen har styr på sit regnskab, og der mangler 15.000 kroner, som han har tilgode fra Klintely Hotel. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fælles front for sagsanlæg mod hotel-ansvarlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fælles front for sagsanlæg mod hotel-ansvarlig
Stevns - 23. juni 2018 kl. 06:25
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I februar måned lavede Maler-Svend malerarbejde på Klintely Hotel i Højerup. Svend Poulsen er næstformand i Danske Malermestre og har drevet malerfirmaet i Køge i mere end 30 år. Han har ikke set sine penge for arbejdet endnu og opfordrer nu andre håndværkere til, at de laver fælles front i en retssag.

arrow Læs også: Hotel-ansvarlig dømt til at betale

- Mit firma har også lavet malerarbejde for Caroline Möller og Klintely Hotel på adressen på Hærvejen 2-6 i Højerup, og jeg har intet imod at stille mig frem og sige, at jeg aldrig har set en krone for det arbejde, som mit firma lavede, siger han til DAGBLADET oven på avisens artikler om, at flere private og håndværkere mener sig tørret for penge i forbindelse med Klintely Hotel.

Det er ikke lykkedes DAGBLADET at få en kommentar fra Caroline Möller, der står som ansvarlig for Klintely Hotel på CVR under navnet Pelle Estelle Caroline Möller. Redaktionen har dog modtaget en e-mail fra Bo Jertshagen, der forklarer, at han er Caroline Möllers rådgiver. Han afviser, at hun har et ansvar, men henviser i stedet til ejeren af ejendommen på Hærvejen 2-6 i Højerup: Kim Hagen Petersen.

Ejeren har overgivet sagen til sin advokat og påpeger, at han er i besiddelse af en lejekontrakt, der ikke er overholdt af Caroline Möller, og at det er hende, som er ansvarlig for forbedringer på hans hus ifølge den kontrakt, de har indgået.

Denne udlægning spænder godt overens med, hvad Svens Poulsen har oplevet i forbindelse med det malerarbejder, hans firma udførte tilbage i februar.

Han forklarer, at han har set en del i sin tid, og han er af den overbevisning, at den ansvarlige for Klintely Hotel aldrig har haft til hensigt at betale pengene.

- Og hvad kalder man så det? Derfor kan vi lige så godt gå sammen om en advokat, siger Svend Poulsen, der desuden forklarer, at han aldrig nogensinde har mødt ejeren af huset: Kim Hagen Petersen:

- Jeg aner ikke, hvem det er. Jeg har aldrig mødt ham eller talt med ham. Det var med Caroline Möller, at jeg indgik aftalen om malerarbejdet. Det var hende, der bestilte det, og det var hende, jeg udførte det for. Og det er hende, der skylder mig 15.000 kroner.

Han opfordrer håndværkere, som tillige har fået penge i klemme i hotel-projektet i Højerup på Stevns, til at sende ham en e-mail eller ringe, så de kan fremlægge et sagsanlæg via en fælles advokat.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge lørdag 23. juni

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Omstridt hotel er nu lukket af for bookinger via Booking.com
28. juni 2018 kl. 09:30 Opdateret: kl. 09:31
arrow Betalende turister møder lukket hoteldør
27. juni 2018 kl. 12:40 Opdateret: kl. 12:46
arrow Ejer af hotel-ejendom frasiger sig ansvar
14. juni 2018 kl. 13:22 Opdateret: kl. 13:22

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk