24. januar 2019
Sidste års erhvervstræf blev holdt på Harmonien i Rødvig. I år er det Snurretoppen, der lægger hus til.
Sidste års erhvervstræf blev holdt på Harmonien i Rødvig. I år er det Snurretoppen, der lægger hus til.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervstræf '18 står for døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervstræf '18 står for døren
Stevns - 10. januar 2018 kl. 13:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag 23. januar inviterer Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune til årets største arrangement for erhvervslivet: Erhvervstræf '18. I år er det kommunens kommende erhvervspolitik, som er omdrejningspunktet for arrangementet.

- Sæt dit fingeraftryk på erhvervspolitikken! Sådan lyder opfordringen fra Stevns Erhvervsråd, som inviterer virksomheder og andre med interesse for erhvervsudviklingen til træffet.

- Hvis man gerne vil have indflydelse på de rammer, som den kommunale erhvervspolitik sætter for sin virksomhed, vil jeg helt klart opfordre til at deltage i erhvervstræffet, hvor der plejer at være en god dialog mellem erhvervslivet og kommunens politikere, siger erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd.

Som optakt til workshoppen giver Sorøs borgmester Gert Jørgensen et inspirerende indlæg om, hvordan Sorø Kommune gennem en målrettet indsats og dialog med erhvervslivet er gået fra en bundplacering til Danmarks sjette-bedste erhvervsklima i DI's årlige erhvervsklimaundersøgelse.

Erhvervstræffet giver samtidig mulighed for at høre de erhvervspolitiske overvejelser fra den nye borgmester Anette Mortensen og fra Mikkel Lundemann Rasmussen som er formand for det nye udvalg for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme.

Aftenen sluttes af med et spændende og underholdende gæsteindlæg fra finansmand, inspirator og foredragsholder Jørgen Leschly Thorsted, som stiller skarpt på, hvad medarbejdernes motivation betyder for virksomhedernes vækst. Undervejs byder oplægget på spændende indsigter fra biologiens og hjerneforskningens verden, ligesom deltagerne bliver klogere på nogle af de redskaber, som professionelle atleter og soldater bruger.

Erhvervstræf '18 bliver afholdt tirsdag 23. januar kl. 17-21 i Snurretoppen, Algade 32 i Store Heddinge. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på billetto.dk/e/249042 eller ved at kontakte kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling på tlf. 40 14 89 16 eller signe@stevnserhvervsraad.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk