17. oktober 2019
Sidste gang Erann DD besøgte Spilledåsen var i foråret 2013 - her godt fem år efter står han klar igen til at tage imod publikum på det intime spillested i Store Heddinge.  Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Sidste gang Erann DD besøgte Spilledåsen var i foråret 2013 - her godt fem år efter står han klar igen til at tage imod publikum på det intime spillested i Store Heddinge. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erann DD besøger Spilledåsen på tirsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erann DD besøger Spilledåsen på tirsdag
Stevns - 09. november 2018 kl. 15:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store Heddinge: De fleste kender Erann for at have et fantastisk åbent, charmerende og positivt sind. Skal man voveligt forsøge en beskrivelse med ét ord, må det være soulfull.

På hans seneste album boltrer han sig i vel nok sit livs bedste form. Rockin' My Life har han kaldt dette album, og det giver mindelser om sangerens tid sammen med bandet Zap-Zap og duoen Drori-Hansen.

Dette er soul, og sammen med nogle af Danmarks bedste musikere har han fremtryllet et personligt soul-album med helt nye sange. Sproget er engelsk, og lyden er som de store amerikanske forbilleder fra 50'ernes og 60'ernes kendte Motown-æra.

Et par år forinden havde Erann samlet sine bedste sange på et greatest hits-album. Der finder vi numre som Still Believing, When You Are Around, Didn't I Tell You that I Love you, You Better Believe, When You Hold Me og Hjertet ser.

Alle kendte og ekslede sange, som muligvis også vil kunne opleves live, når Erann besøger Spilledåsen tirsdag 13. november klokken 20 i Snurretoppen i Algade.

Denne aften kan man opleve Erann DD & Funkbrotherssoulpantherblues - et funkyband, som består af nogle af de mest dedikerede soulmusikere, som har glædet os med deres musik, når de har spillet sammen med Thomas Helmig, Gnags og bandet, der er opbakning for diverse solister i den populære tv-udsendelse: Toppen af Poppen.

Der er atter skabt enorm efterspørgsel på hans herlige, positive og følsomme funky stil, som gør Erann til en af de ypperste mandlige sangere, vi har herhjemme, hedder det i Spilledåsens foromtale af koncerten.

Billetter kan bestilles online på www.spilledaasen-stevns.dk. Billetkøb kan også foretages på Kontorcentret, Store Heddinge, telefon 56 50 33 32 og Staxen Boghandel, Hårlev, telefon 56 28 60 77.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk