24. juli 2021
Pil Anna Tesdorpf udstiller på Kulturloftet fra på lørdag 17. juli.
Pil Anna Tesdorpf udstiller på Kulturloftet fra på lørdag 17. juli.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En ung kunstner på vej frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ung kunstner på vej frem
Stevns - 15. juli 2021 kl. 06:33

Pil Anna Tesdorpf er en ung kunstner på vej frem.

Sådan hedder det i indbydelsen fra Kulturloftet, der på lørdag slår dørene op for foreningens anden udstilling i år. Sæsonen startede først i maj efter næsten fem måneders nedlukning som følge af corona-restriktionerne.

Men fra på lørdag 17. juli kl. 11.00 kan man se Pil Anna Tesdorpfs værker på Kulturloftet alias førstesalen af Store Heddinge Bibliotek. Hun bidrager med sine grafiske udtryk, som ofte er inspireret af hendes mage rejser, naturen og livet i Københavns Nordvestkvarter, hvor hun bor.

Pil Anna Tesdorpf har taget uddannelsen som grafisk designer fra Københavns Designskole og arbejder til daglig med grafisk design og illustration. Hun elsker at eksperimentere med forskellige trykmetoder, og i denne udstilling er det primært risografi, som hun har prøvet kræfter med. Risografi er en trykmetode fra Japan, hvor man trykker med én farveflade af gangen med en tryksværte, der er sojabaseret. Trykket får oftest et lidt naivt udtryk med stærke klare farver.

Hun er opvokset på Gjorslev Gods som datter af nu afdøde Peter Henrik Tesdorpf. Senest har hun bidraget til udsmykning af Stevns Folklore Museum i Store Heddinge og plakaten for Sol over Stevns.

Udstillingen kan ses i bibliotekets betjente åbningstid til og med lørdag 14. august.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk