22. november 2017
Stevns Lokal Radios mangeårige formand og radiovært Ruth Larsen har lovet at stå for interviews med kendte sangere. Foto: Henrik Fisker
Stevns Lokal Radios mangeårige formand og radiovært Ruth Larsen har lovet at stå for interviews med kendte sangere. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En ny og en kendt radiovært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny og en kendt radiovært
Stevns - 17. maj 2017 kl. 06:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns Lokal Radio har den glæde at kunne byde velkommen til to nye studieværter, meddeler radioen i en pressemeddelelse.

Den ene er Wagn Nielsen, som er debutant i radioen. Hans program hedder »Wagns gyngehest« og erstatter »Løst & Fast«. Programmet sendes hver anden søndag fra kl. 13.30 til 15.00. Wagn spiller blandet musik bygget over et tema.

Den anden nye radiovært er alt andet end ny på SLR. Det er den mangeårige formand Ruth Larsen, som er vendt tilbage »til stor glæde for mange«. Ruth inviterer gæster i studiet, primært fra dansktop-scenen. Den første gæst var James Rasmussen, som har en fortid i Four Jacks - programmet blev sendt i sidste uge.

Næste tirsdag 23. maj kl. 17.00 er det Allis Madsen, der bliver interviewet. Hun ligger på Stevnstoppen i øjeblikket med sangen: Husk at leve livet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk