19. september 2019
Lars Esbjerg fylder 40 år.
gallery icon

Se billedserie

Lars Esbjerg fylder 40 år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En kok med meget kul på fylder 40 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En kok med meget kul på fylder 40 år
Stevns - 27. juni 2019 kl. 15:44
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er gået stærkt. Endda rigtigt stærkt for kokken og fynboen Lars Esbjerg - siden han for snart 10 år siden etablerede sig med sin forretning »Kok med kul på« på Stevnsvej i Strøby Egede. Han og de ansatte leverer stadig mad ud af huset. Masser af mad. Og senest blev der også udvidet med en afdeling i Sorø.

arrow Læs også: Arbejdsom familie flytter fra Stevns til Spanien

Fredag 28. juni fylder den driftige kok med bopæl i Valløby 40 år.

Han er uddannet på Divan 1 i Tivoli, men Lars Esbjerg har arbejdet så forskellige steder som Svogerslev Kro, Bossa Nova i Køge og sidste men ikke mindst var han kok i en u-båd, da han var indkaldt som soldat.

Desuden var han i et stykke tid i Norge for at afprøve sin kokkekunst på de kanter.

- Jeg har den holdning, at der godt må ske noget, forklarede den fremadstormende stevnsbo fra Fyn med efternavnet Esbjerg, da DAGBLADET interviewede ham i forbindelse med ét af sine mange nye tiltag.

arrow Kok tager hånd om madspild
03. november 2014 kl. 15:00 Opdateret: kl. 08:59
arrow Kok med kul på fangede grilltyv
12. september 2014 kl. 12:18 Opdateret: kl. 12:18
arrow Kok med endnu mere kul på
21. oktober 2013 kl. 13:38 Opdateret: kl. 13:10

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk