25. november 2017
Erhvervschef Thomas Christensen (tv) fra Stevns Erhvervsråd var også mødt op - her står han sammen med formand Tim Warner.
gallery icon

Se billedserie

Erhvervschef Thomas Christensen (tv) fra Stevns Erhvervsråd var også mødt op - her står han sammen med formand Tim Warner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elefantgruppen deler købstad i to

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elefantgruppen deler købstad i to
Stevns - 18. marts 2017 kl. 06:23
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et spørgsmål fra Din Tøjmands Thomas Elberg om en ansøgning fra Store Heddinge Handelsstandsforening til Stevns Kommune om penge til blomsterkummer viste på foreningens generalforsamling, at flere af foreningens medlemmer har set foreningen opdele sig i to efter, at den såkaldte Elefantgruppen blev dannet.

arrow Læs også: Medlemstilbagegang i Store Heddinge

Elefantgruppen er en sammenslutning af butiksejere i Store Heddinge, som har været med på et såkaldt raketvækst-kursus arrangeret af Stevns Erhvervsråd.

Morten Pedersen fra Meny - der senere blev valgt til bestyrelsen - kunne i den efterfølgende debat ikke forstå, at der skulle være behov for to »foreninger« i en by som Store Heddinge.

Lidt senere opsummerede Tommy Nielsen fra Holte Vinlager debatten om Elefantgruppen versus Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening således:

- Vi var nogle stykker, der valgte at gå på kursus for at blive bedre til at sælge vores produkter og ydelser. Det er blevet misforstået, og det har delt byen i to, og det har slet ikke været meningen.

Konklusionen på denne debat blev således, at nogle fra bestyrelsen i Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening skal tage kontakt til Elefantgruppen for at få redet trådene ud.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk