2. juli 2020
Flemming Petersen (V) har ændret holdning til at støtte en sydlig linjeføring, men han påpeger samtidig, at en sådan løsning ikke løser problemet med pendlertrafikken til og fra Stevns. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Flemming Petersen (V) har ændret holdning til at støtte en sydlig linjeføring, men han påpeger samtidig, at en sådan løsning ikke løser problemet med pendlertrafikken til og fra Stevns. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eks-modstander støtter nu sydlig vej ud fra nylig rapport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eks-modstander støtter nu sydlig vej ud fra nylig rapport
Stevns - 13. september 2018 kl. 12:21
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flemming Petersen (V) er formand for Plan-, Miljø- og Fritidsudvalget, og han og hans udvalg har vejnettet på Stevns som ét af deres væsentligste beslutnings-områder. I forbindelse med behandlingen af spørgsmålet om en statsvej til og fra Stevns i den forgangne valgperiode, sad han også på denne formandspost.

arrow Læs også: EL skærper holdning til statsvej

Dengang var han meget klar i spyttet.

- Nu, da sagen er blevet offentlig, er jeg nødt til at melde ud, at jeg ikke kan støtte den sydlige linjeføring. Jeg har hele tiden været tilhænger af en nordlig løsning, og jeg har gjort op med mig selv, at jeg ikke har ændret holdning, sagde han dengang til DAGBLADET og lagde til:

- Da vi behandlede spørgsmålet i udvalget, stemte Anette Mortensen og jeg for, at vi først skulle genoptage dialogen med Teknik- og Miljøudvalget i Køge. Det har Økonomiudvalget nu tilsidesat med sin anbefaling af den sydlige linjeføring, og så må jeg jo melde ud, at jeg er uenig.

DAGBLADET har kontaktet Flemming Petersen og han forklarer, at han nu kan gå ind for den sydlige linjeføring.

- Der er mange, som har sagt, at det stiller os stærkere i forhold til udvikling af det sydlige Stevns. Og jeg anerkender, at det lige netop er det, som Vejdirektoratets rapport peger på. Og det er jeg enig er et væsentligt faktum, som jeg kun kan støtte. Men samtidig må jeg også sige, at det nærmest stiller os status quo i forhold til pendler-problematikken, siger han til avisen.

Han anfægter ikke de tal og udregninger, som står i rapporten, der blev fremlagt i slutningen af august.

- Ved at støtte den sydlige linjeføring, får vi en udviklingsvej, og det er jeg enig i er vigtigt. Men der er ikke nogen tvivl om, at det er en mavepuster for pendlerne i den nordlige del af kommunen. Tallene i rapporten viser jo, at en sydlig vej kun vil flytte cirka 2000 pendler-biler, og det er ikke ret meget i det store billede.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge torsdag 13. september

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Afstemning: Klar afvisning af sydlig statsvej
04. oktober 2018 kl. 13:32 Opdateret: kl. 12:52
arrow V-politiker stemte ikke for sydlig vejføring
04. oktober 2018 kl. 13:32 Opdateret: kl. 13:04
arrow EL siger nej til sydlig statsvej
01. oktober 2018 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk