7. maj 2021
Sejer Folke - kontaktperson for Enhedslisten Stevns - aflagde beretning på partiafdelingens årsmøde. Foto: Henrik Fisker
Sejer Folke - kontaktperson for Enhedslisten Stevns - aflagde beretning på partiafdelingens årsmøde. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: EL: Travlt år og flere medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EL: Travlt år og flere medlemmer
Stevns - 18. februar 2016 kl. 15:59
Af Henrik Fisker

Ifølge Sejer Folke har 2015 været ét af de mest begivenhedsrige år i meget lang tid. Det fremgik af hans beretning på Enhedslistens generalforsamling forleden, hvor han i sin egenskab af kontaktperson ridsede op, hvordan verden ser ud ser med partiafdelingens øjne.

arrow Læs også: Derfor gik Betina til Enhedslisten

Således har Enhedslisten Stevns været aktive i hele to valgkampe: først folketingsvalget i juni og siden folkeafstemningen om retsforbeholdet i EU i december. Begge valgkampe førte til positive resultater set med partiets øjne.

Partiafdelingen på Stevns blev stiftet i august 2012, hvor der var ni medlemmer. Siden da er afdelingen vokset år for år, og her i februar er der 39 kontingentbetalende medlemmer - en fremgang på syv siden sidste års generalforsamling.

Efter diskussionen af beretningen - som blev enstemmigt godkendt - blev det besluttet at fortsætte den tradition, som blev grundlagt sidste år, med offentlige brunchmøder om aktuelle politiske spørgsmål. Et af de første emner bliver de handelsaftaler, som er ved at blive forhandlet mellem EU og USA, og som - ifølge Enhedslisten - truer med at lægge en bombe under muligheden for at føre en selvstændig miljøpolitik.

Generalforsamlingen besluttede at udvide bestyrelsen, som herefter består af Jan Jespersen (medlem af Kommunalbestyrelsen), Poul Erik Madsen, Carsten Høeg -Petersen, Gitte Christensen, Jonna Faurskov, Wagn Nielsen og Sejer Folke.

Som suppleanter blev valgt Lars Lund og Betina Baden.

arrow Fra S-formand via Stevnslisten til Enhedslisten
18. februar 2016 kl. 06:25 Opdateret: kl. 12:56
arrow EL vil boykotte omstridt sparekrav
16. februar 2016 kl. 13:37 Opdateret: kl. 12:34
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk