17. maj 2021
Vælgercafémødet i Snurretoppen bar mest præg af at være et sidste boost af selvsikkerhed til de fremmødte kandidater inden torsdagens valg. Men de fik testet debatformen på en ny måde - hvor de skulle tænke hurtigt og uden indstuderede vendinger.
gallery icon

Se billedserie

Vælgercafémødet i Snurretoppen bar mest præg af at være et sidste boost af selvsikkerhed til de fremmødte kandidater inden torsdagens valg. Men de fik testet debatformen på en ny måde - hvor de skulle tænke hurtigt og uden indstuderede vendinger.
Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De tapre partisoldater møder altid op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De tapre partisoldater møder altid op
Stevns - 16. juni 2015 kl. 14:04
Af Kathrine Harvey

Snurretoppen dannede tirsdag aften en fin ramme for det sidste vælgermøde på Stevns. Vælgermødet var arrangeret af AOF Østsjælland og blev afholdt i caféform. Det gjorde stemningen uformel og meget lidt politisk panelagtig, og det syntes at falde i god jord hos de seks politikere, der var mødt frem for at tale den sidste dunder til deres vælgere.

Men vælgerne blev der vist ikke så mange nye af denne aften. Langt de fleste af de godt 30 mennesker, der var mødt op, havde en eller anden tilknytning til et parti eller én af kandidaterne. Som Heino Hahn fra Dansk Folkeparti (opstillet i Vordingborg-kredsen) så rigtigt udtrykte det efter seancen:

- Ja, jeg kan jo se, at jeg da ikke kommer til at flytte nogen stemmer her i aften, men derfor var det da alligevel godt med en god debat.

Den noget kaotiske planlægning af mødet, det korte varsel, det blev annonceret med, og flere afbud fra kandidater, der ellers var inviteret i rimelig god tid, men som sprang fra i 11. time, var nogle af årsagerne til den sløje fremmøde af »almindelige« vælgere. Alligevel havde arrangørerne fået tilsagn fra de seks repræsentanter, der deltog denne aften.

- Jeg har jo altså ikke nået at sætte mig så meget ind i de emner, vi skal tale om her i aften - jeg fik faktisk først oplægget og invitationen klokken 15 i eftermiddags. Skulle der blive en anden gang, hvor I holder møde, så stiller vi altid gerne op, sagde Sejer Folke, der var kaldt ind som repræsentant for Enhedslisten.

Jeannie Thorving Hansen (Socialdemokraterne) og Vibeke Nørly (Venstre) var de to eneste lokale folketingskandidater til stede. Herudover bestod »panelet« af kommunalbestyrelsesmedlem Line Krogh Lay (Radikale), samt Ulla Birk Johansen (kandidat for Socialistisk Folkeparti i Vordingborg-kredsen).

Læs mere i DAGBLADET Stevns tirsdag

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk