23. november 2019
Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerforening afventer undersøgelse af stations-flytning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerforening afventer undersøgelse af stations-flytning
Stevns - 22. marts 2018 kl. 06:34
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tom Nielsen, der sidder med i arbejdsgruppen for udvikling af Rødvig, kunne på tirsdagens generalforsamling i Rødvig Borgerforenig berette om et cykelsti-projekt på Vemmetoftevej samt en gangbro på Østersøvej lige efter Rødvig Kro, der begge er udskudt til 2021 i Stevns Kommunes budgetter.

arrow Læs også: Ny hal i Rødvig får doneret sekscifret beløb til inventar

Derudover var han også inde på en eventuel flytning af Rødvig Station.

- Nu er det trafikselskaberne, som står med et ønske om at flytte Rødvig Station. En flytning, der har været talt om i Rødvig i mange år, og nu er der så helt konkret sat en ekstern undersøgelse i gang, som skal belyse fordele og ulemper ved flytning af stationen til en ny destination. Vi venter spændt på udfaldet af denne undersøgelse, lød det fra Tom Nielsen.

Da historien om den nævnte undersøgelse kom frem i DAGBLADET for nylig skabte det en hele del debat på de sociale medier samt nogle læserindlæg i de stevnske medier om det hensigtsmæssige i at flytte stationen. Det blev ikke en del af debatten på generalforsamlingen i borgerforeningen, hvor ingen af de 64 fremmødte tog den op.

Aftenens ordstyrer Gerhard Nagott sagde dog i forbindelse med, at ordet blev givet frit til at kommentere aftenens beretninger:

- Nu deltog jeg som tilhører ved det seneste møde i Kommunalbestyrelsen, hvor sagen var på dagsordenen. Og jeg kan berolige alle med, at man besluttede, at der skal være en offentlig høring om en eventuel flytning af stationen, inden man træffer en beslutning i den sammenhæng. Derfor får alle mulighed for at give sin mening til kende, inden det sker.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Køge onsdag 21. marts.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk