22. oktober 2021
Boestofteskolen, mens der endnu var liv i skolegården. Det kan der komme igen, siger den nye ejer: Gymnastikefterskolen Stevns.
gallery icon

Se billedserie

Boestofteskolen, mens der endnu var liv i skolegården. Det kan der komme igen, siger den nye ejer: Gymnastikefterskolen Stevns.
Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boestofteskolen solgt for en million

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boestofteskolen solgt for en million
Stevns - 20. december 2013 kl. 14:09
Af Henrik Fisker

Stevns: Den nedlagte skole i Boestofte er solgt. Det blev klart på kommunalbestyrelsens lukkede møde i aftes, hvor et stort flertal sagde ja til den salgsaftale, som borgmester Poul Arne Nielsen (V) havde forhandlet på plads.

Køberen er Gymnastikefterskolen Stevns, som dermed får væsentligt mere plads til sine mange aktiviteter. Endvidere har en privatperson budt på en tilhørende bolig samt nogle garager og overtager nu disse bygninger fra kommunen.

Forhandlingerne om salget af Boestofteskolen har stået på i over et år, men er først faldet endeligt på plads inden for den seneste tid. Omdrejningspunktet for forhandlingerne har været brugsretten til især Boestoftehallen, som i dag benyttes flittigt af foreningslivet - bl.a. Rødvig Gymnastik- og Idrætsforening - til træning af holdsport.

- Vi er landet på en aftale, hvor gymnastikefterskolen køber hele ejendomskomplekset minus boligen og garagerne og så lejer de Boestoftehallen, heldagsskolen og den kommunale ungdomsskoles lokaler ud til os, siger Poul Arne Nielsen TIL DAGBLADET.

Den endelige købskontrakt er endnu ikke underskrevet, og borgmesteren ønsker derfor ikke at oplyse salgsprisen på nuværende tidspunkt. Det har køberen i skikkelse af forstander Carlo Mathiasen derimod ingen problemer med.

- Vi har budt og fået skolen for 1.050.000 kroner. Men vores forudsætning har været, at vi skulle have fuld brugsret over det hele eller en lejeaftale. Nu har vi fået det sidste, og det har jeg det rigtig godt med, siger han til DAGLADET.

Læs mere i DAGBLADET Køge fredag

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk