20. november 2018
Der var  fuld knald på, da Jesper Lohmann trykkede den af og fortolkede The King of rock?n?roll sammen med CC Rider Big Band. Foto: Martin V. Andersen
gallery icon

Se billedserie

Der var fuld knald på, da Jesper Lohmann trykkede den af og fortolkede The King of rock?n?roll sammen med CC Rider Big Band. Foto: Martin V. Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Udsolgt da Lohmann fyldte rummet med Elvis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Udsolgt da Lohmann fyldte rummet med Elvis
Stevns - 08. februar 2018 kl. 14:04
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Elvis has left the building...«, men hans musik lever i bedste velgående og fremstår med en potent power og saftig sjælfuldhed som stadig er uovertruffen.

Onsdag aften var The King tilbage for en stund, da Jesper Lohmann og CC Rider Big Band indtog scenen i Spilledåsens arrangement.

Det 18 mand store orkester ud over to velsyngende og smilende korpiger samt en sprød Jesper Lohmann fyldte scenegulvet i Snurretoppen fuldstændig op. Samtidig fyldte den store lyd resten af rummet ud - hverken mere eller mindre.

Onsdag aften var der således fyret op under en fest, og hele holdet gav den så meget blæs og power, at scenetæppet blafrede, og de store smil blev fundet frem nede blandt publikum, hvor de færreste ej heller kunne undertrykke trangen til at rocke med i stolene.

Den udsolgte sal oplevede en to timer lang koncert med det bedste fra Elvis´repertoire - serveret så Presley blev present for publikum.

»Welcome to my world«, sang Elvis Presley i 70erne på Hawaii - mens Jesper Lohmann lod de samme strofer fylde Spilledåsen på Stevns i 2018.

Læs reportagen fra koncerten i DAGBLADET Stevns

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk