23. marts 2019
Kunstner John Khan fra Åbne Atelierdøre i forgrunden af billedet. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Kunstner John Khan fra Åbne Atelierdøre i forgrunden af billedet. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder fra kulturens borgermøde: Når to plus to giver fem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder fra kulturens borgermøde: Når to plus to giver fem
Stevns - 16. november 2018 kl. 13:45
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udvalget for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme havde tirsdag aften indkaldt aktørerne i de kulturelle foreninger på Stevns til møde om fremtidens kulturliv på Stevns. Mødet var henlagt til den lille sal i Store Tårnby Forsamlingshus, der i størrelse og indretning mere giver mindelser om en dagligstue på landet end om et kommunalt mødelokale. Opgaven for de 24 deltagere - inklusive de kommunale repræsentanter - var at give et bud på morgendagens kulturpolitik på Stevns, skriver DAGBLADET Stevns fredag.

- Den gamle kulturpolitik er på mange måder en status på tingenes tilstand, fordi den skuer bagud. Vi har brug for at kigge fremad, og denne aften er startskuddet til processen med at formulere en ny kulturpolitik, sagde udvalgets næstformand Line Krogh Lay.

På borgermødet i Store Tårnby Forsamlingshus deltog en række af kommunens kulturaktører, der alle kom med bud på, hvordan de ser fremtiden for kulturlivet.

Foreningernes repræsentanter blev sendt i gruppearbejde af Morten Svarre Andersen og bedt om at komme med eksempler på, hvad der skaber en succes. Udstyret med små, gule papirlapper skrev deltagerne således op, hvad de gjorde rigtigt, når det gik godt, og bagefter blev ideerne hængt op gruppevis på døren i lokalet i forsamlingshuset.

- Vi har succes, når vi har et velfungerende samarbejde med vores søsterforeninger. Så oplever vi, at to plus to giver fem, fastslog Snurretoppens formand Bjarne Hendrichsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk