13. december 2019
Aftensolen gjorde sit til, at både temperaturen og stemningen var i top, da Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening  holdt årets første by night-arrangement i købstanden. En succes fra start til slut. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Aftensolen gjorde sit til, at både temperaturen og stemningen var i top, da Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening holdt årets første by night-arrangement i købstanden. En succes fra start til slut. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Varm aftenfest fyldte gaderne i købstaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Varm aftenfest fyldte gaderne i købstaden
Stevns - 28. juni 2019 kl. 21:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Erik Nielsen
Store Heddinge by night faldt i år sammen med dagen, hvor skolebørnene gik på sommerferie og de månedslønnede fik deres løn udbetalt. Dette faktum og de sydlandske temperaturer, der denne fredag havde fundet vej til købstanden gjorde, at den afslappede sommerstemning bredte sig som en befrielse aftenen igennem.

En aften med sydlandske sommertemperaturer og plads til at drysse rundt og snakke - eller sidde på en bænk med sin fadbamse og lytte til musikken.

Og sådan fortsatte festen til sidst på aftenen og blev afgjort én af de bedre af slagsen. Arrangørerne fandt melodien sammen med Hitfingers på Nytorv, og de mange deltagere havde anledning til at ønske hinanden en god sommer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk