12. december 2018
Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Våbenhvile højtideligholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Våbenhvile højtideligholdt
Stevns - 14. november 2017 kl. 08:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns: De faldne ved to verdenskrige samt våbenhvilen i Første Verdenskrig er endnu engang blevet højtideligholdt - som vanlig 11. november i henholdsvis Lille Heddinge og Højerup samt Lyderslev.

Traditionen tro blev der igen i år afholdt en mindehøjtidelighed på Lille Heddinge Kirkegård ved det lille kapel hvor Ole Frandsen Andersen, der gjorde tjeneste i den Amerikanske hær hviler.

Fanekommando fra Hjemmeværns-kommando Stevns samt fra Soldaterforeningerne på Stevns deltog i denne højtidelighed som ledes af formanden for De Danske Forsvarsbrødre på Stevns.

Herefter blev der lagt blomster på Lyderslev Kirkegård, hvor den Engelske Flight Sergent, A.K.Wooliscroft den tyske marinesoldat Bernhard Neuber hviler.

Hjemmeværnet og soldaterforeninger på Stevns markerede det også ved "Halifax stenen" i Højeruplund ved lægge en »Valmue krans«, denne krans sendes hvert år til Danmark af Michael & Susan Chambers og deres familie samt Ray & Judy Paterman. De er alle efterkommer af medlemmer af Halifax flyets besætning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk