21. februar 2019
Karise (billedet) vandt foran »Happy Boys« fra Karlslunde og Rødvig G&I i U13/14-rækken. Her overrækker stævneleder Mads Beierholm fra Gymnastikefterskolen Stevns? fodboldlinje førstepræmien. Ud over præmier for placering fik alle spillere i Stevns Cup også udleveret en såkaldt »goodie-bag«  - og så blev der ikke mindst uddelt et væld af præmier for flotte detaljer og scoringer undervejs i stævnet. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Karise (billedet) vandt foran »Happy Boys« fra Karlslunde og Rødvig G&I i U13/14-rækken. Her overrækker stævneleder Mads Beierholm fra Gymnastikefterskolen Stevns? fodboldlinje førstepræmien. Ud over præmier for placering fik alle spillere i Stevns Cup også udleveret en såkaldt »goodie-bag« - og så blev der ikke mindst uddelt et væld af præmier for flotte detaljer og scoringer undervejs i stævnet. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Succes med ny fodbold-cup på Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Succes med ny fodbold-cup på Stevns
Opdateret 12. februar 2018 kl. 15:14
Stevns - 12. februar 2018 kl. 13:40
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De 11 tilmeldte fodboldhold til Gymnastikefterskolen Stevns' nytiltag: Stevns Cup, fik sig alle en god oplevelse i et jævnbyrdigt stævne for børnene mellem 10 og 14 år.

Ud over fine præmier til vinderne, nummer to og tre i begge rækker, så blev der under stævnet uddelt rigtigt mange spurtpræmier, som arrangøren kaldte ekstra-præmierne, som blev uddelt undervejs ved flotte scoringer, redninger eller blot flotte detaljer.

Det var efterskolens fodboldlinje, som stod bag arrangementet, der muligvis kan gå hen og blive en årligt tilbagevendende event. Skal man bedømme efter de mange børn og forældre, der udtrykte deres tilfredshed undervejs i Stevns Cup, så er potentialet helt sikkert til stede.

- Jeg er meget glad for, hvordan søndagens fodboldstævne skred frem. Jeg har fået rigtigt mange positive tilkendegivelser fra børnene. Men også fra forældre. Der hjalp det måske lidt, at vi hele tiden forsøgte at have frisk og gratis kaffe på kanden, lød det efterfølgende fra Mads Beierholm, der sammen med Kasper Nielsen er drivkræfterne bag Stevns Cup, der foregik i gymnastikefterskolens egen hal på det oprindelige efterskole-område i Boestofte.

I indgangspartiet mellem skolens springhal og sportshal var der desuden sat en bod op med frisk-smurte boller og sandwich samt hjemmebagte muffins - ud over sodavand, slik og chips. Salget i boden denne søndag var Willy Harenberg, mens der var flere af skolens elever involveret ved dommerbordet. Dommerne i sort var bestilt ude fra med licens til at bruge både fløjte samt gule og røde kort.

Der var styr på det i et velarrangeret fodboldstævne, hvor Rødvig G&I vandt rækken for U11/12- spillere, mens Karise løb med sejren i rækken for de lidt større U13/14-spillere.

Ud over disse klubber var der hold med fra Karlslunde, Ejby, Faxe Ladeplads og Store Heddinge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk