25. april 2019
Far og datter kastede sig i bassinet og hjalp arrangørerne med at tilbagelægge de 346 kilometer.
gallery icon

Se billedserie

Far og datter kastede sig i bassinet og hjalp arrangørerne med at tilbagelægge de 346 kilometer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Stevns svømmede 346 km

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Stevns svømmede 346 km
Stevns - 09. oktober 2018 kl. 16:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

346.875 meter - eller lidt længere end fra Skagen til Padborg - så langt svømmede 293 deltagere søndag i Stevnsbadet på Den Store Svømmedag, der holdes over hele landet den første søndag i oktober.

Det blev dog modsat sidste år ikke til præmier til Svømmeklubben SHS-Stevns, idet præstationen kun rakte til en femteplads, da alle de 37 deltagende klubber og haller havde fået indtastet deres resultater.

Men resultatet er alligevel nok til, at alle deltagere i gennemsnit har svømmet over én kilometer. Det var især børnene, som i år svømmede meter efter meter. Her kan bl.a. nævnes, at Sofie Kruse på syv år svømmede 4000 meter, Amalie Andreasen på 10 år svømmede 3300 meter, mens de to søskende: Valdemar og Dagmar Stokbæk svømmede henholdsvis 3050 og 3000 meter.

Konkurrenceafdelingen plejer at lægge sig godt i selen, men havde i år brugt kræfterne på træningsweekend og stævne kort forinden. Alligevel fandt nogle af svømmerne energien til lange distancer som f.eks. Laura Kruse på 13 år, der svømmede 10.500 meter, og Oscar Xu og Joacim Schnack, der hver svømmede 15.000 meter og dermed blev dagens længst svømmende.

- Hele dagen herskede der en rigtig rar og hyggelig stemning. Mange børnefamilier havde sat søndagen af til en tur i svømmehallen, måske lokket af den gratis adgang til børnebassinerne i den store hal og den nedsatte pris i varmtvandshallen. Men når de nu alligevel var der, hoppede de også i det store bassin og støttede op om konkurrencen. Flere havde arrangeret en familietur med både børn, forældre og bedsteforældre, og da dagen var omme, kunne vi konstatere, at den yngste svømmer i den store dyst var Emmely på to år og den ældste, der deltog, var Erling på 83 år. Sjovt og dejligt at se så stor en spændvidde i alder, siger Tine Jensen, der er svømmeskoleleder i SHS-Stevns.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk