16. december 2018
Der går nok lige nogle dage, inden man får lyst til at sætte sig på denne bænk ved bordet på lystbådehavnen i Rødvig. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Der går nok lige nogle dage, inden man får lyst til at sætte sig på denne bænk ved bordet på lystbådehavnen i Rødvig. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Skumsprøjt skaber skulpturer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Skumsprøjt skaber skulpturer
Stevns - 19. marts 2018 kl. 13:50
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi er over halvvejs i den første forårsmåned, men Kong Vinter vil ikke rigtigt slippe sit tag i halvøen, og frosten kombineret med weekendens hårde blæst har skabt et landskab, som er en Is-dronning værdig i de kystnære områder.

arrow Læs også: Læserfotos: Hvad blæsten og isen skabte

Da solen brød igennem søndag, og vinden lagde sig lidt op ad dagen, var der lagt op til givtige gåture, hvor der var mange spektakulære naturskabte skulpturer, som øjet kunne fryde sig ved, mens solen glimtede i islagene.

Store bølgers nedslag kombineret med den strenge kulde fik vandet til at stivne, når det ramte land. Og skumsprøjt fra bølger, som fryser til is i sekunderne efter, kan væve de vildeste dragter af is på alt, hvad det rammer på sin vej.

Frosten holder, ifølge vejrudsigten, et par dage endnu, så det kan kun anbefales at tagte en tur ud i landskabet og nyde de mange nye formationer, som kun naturen kan skabe dem. Undertegnede har taget et par fotos som inspiration til gåturen.

arrow Se de vilde billeder: Hus iklædt ispanser
19. marts 2018 kl. 12:20 Opdateret: kl. 12:20

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk