22. november 2017
Rikke Ackermann er den nye daglige leder for Café Stevnen. Hun er klar til at overtage funktionen 1. oktober.  Egentlig ville hun helst undgå at blive fotograferet til interviewet med DAGBLADET. Sådan noget er jeg ikke så god til, som hun selv formulerer det. Men her er hun. Café Stevnens nye daglige leder.  Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Rikke Ackermann er den nye daglige leder for Café Stevnen. Hun er klar til at overtage funktionen 1. oktober. Egentlig ville hun helst undgå at blive fotograferet til interviewet med DAGBLADET. Sådan noget er jeg ikke så god til, som hun selv formulerer det. Men her er hun. Café Stevnens nye daglige leder. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Rikke har fået drømmejobbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Rikke har fået drømmejobbet
Stevns - 23. september 2017 kl. 13:42
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1. oktober får Café Stevnen ny daglig leder. Fristedet for social udsatte, der søger et socialt samvær med andre mennesker i uforpligtende rammer, kan sige goddag til Rikke Ackermann i lederrollen.

- Den tidligere leder Niels Meisner er fratrådt og har fået nyt arbejde, og KFUM's Sociale Arbejde har nu ansat Rikke Ackermann som daglig leder af Café Stevnen, lyder det fra Per Vibskov fra styregruppen bag Café Stevnen.

Rikke Ackermann er uddannet socialpædagog og har gennem de sidste 14 år arbejdet på et bosted under Marjatta. Hun har derudover været aktiv som frivillig på Café Stevnen gennem de fem år caféen har eksisteret.

- Rikke har dermed stort kendskab til stedet, de frivillige, og de mennesker som komme i caféen. Dertil har hun det lokalkendskab, som er nødvendigt for at sikre et godt samarbejde internt som eksternt fremover, siger Per Vibskov til DAGBLADET.

KFUM's Sociale Arbejde og styregruppen er ikke i tvivl om, at de i Rikke har fundet den helt rigtige kandidat.

- Ingen tvivl om, at Rikke har hjertet på det rette sted, og at hun har de kvaliteter, der skal til, så hun kan og vil drive Café Stevnen videre på bedste måde, siger Per Vibskov, der glæder sig til at gå i gang med et nyt kapitel i Café Stevnens historie:

- I den sammenhæng vil jeg ikke glemme at sige, at der altid er brug for frivillige, der kan være med til at løfte opgaven. Især vil vi gerne i kontakt med folk, der har hænderne skruet rigtigt på, da det ikke er nogen hemmelighed, at Café Stevnen ligger i et gammelt hus.

Han håber alle vil tage godt imod Rikke Ackermann i hendes nye rolle og hjælpe hende godt tilrette i den nye funktion.

Læs portræt-interviewet med Rikke Ackermann i DAGBLADET Stevns lørdag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk