22. oktober 2019
Der er god plads til at opholde sig og få en sludder i det 22 kvadratmeter store orangeri, som er blevet bygget i forbindelse med plejecentret Plushøj i Rødvig. Stevns Brandfond har doneret 50.000 kroner til projektet. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Der er god plads til at opholde sig og få en sludder i det 22 kvadratmeter store orangeri, som er blevet bygget i forbindelse med plejecentret Plushøj i Rødvig. Stevns Brandfond har doneret 50.000 kroner til projektet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Plushøjs beboere har fået en lille oase

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Plushøjs beboere har fået en lille oase
Stevns - 04. maj 2019 kl. 13:14
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når vinden er kold og solen skinner, så findes der ikke noget bedre end at befinde sig i et glashus, hvor man har udsigt til alle sider. På den måde er det muligt at være uden for uden at få træk.

Blandt andet derfor har det været et mangeårigt ønske på plejecentret Plushøj i Rødvig at få et drivhus eller såkaldt orangeri, hvor de ældre beboere på centret kan opholde sig og få ude-livets glæder samtidig med, at de kan holde varmen.

Tirsdag var der indvielse af det 22 kvadratmeter store orangeri, som er blevet muligt på grund af en donation på 50.000 kroner fra Stevns Brandfond samt stor velvillighed fra Stevns Ældreboligselskab.

Men det var ikke blevet til noget uden de mange frivillige fra støtteforeningen Plushøjs Venner var trådt i aktion. Den seneste måned haft de travlt med at etablere det 22 kvadratmeter store orangeri, som nu er både klar til brug og indviet officielt.

- Det bliver indrettet med planteborde og plantegrej, så beboerne kan kommer herud og få jord under neglene og se planterne gro. Eller bare at sætte sig herud og nyde udsigten og en god kop kaffe, siger Søren Hall Jensen til DAGBLADET.

Han er én af de omkring 130 frivillige i støtteforeningen.

Der lød en stor tak til Kjeld Frederiksen fra Stevns Brandfond, der var mødt op til indvielsen i tirsdag mellem klokken 11 og 13, og han kunne tydeligt se, at pengene var givet godt ud, så de mange trofaste, lokale medlemmer af støtteforeningen også kunne gå derfra og klappe sig selv på skulderen.

- Det er så dejligt at se, at man kan være med til at gøre en lille forskel i dagligdagen på Plushøj. Det her var jo ikke noget kommunen ville eller skulle investere i. Det skal komme fra sådan nogen som os, lyder det fra Søren Hall Jensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk