11. august 2020
Anne og Lars Normann har på rekordtid fået skabt en gammel gård om til oase af velkomponeret design, der udgør et helt nyt og særdeles hipt overnatningssted på Stevns. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Anne og Lars Normann har på rekordtid fået skabt en gammel gård om til oase af velkomponeret design, der udgør et helt nyt og særdeles hipt overnatningssted på Stevns. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Hippe svenskere åbner op for Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Hippe svenskere åbner op for Stevns
Stevns - 10. juni 2018 kl. 06:24
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anna og Lars Normann har åbnet for et bed & breakfast i den lille flække Taastrup på Stevns. Stedet har fået utrolig opmærksomhed fra start. Siden åbningen har The Normanns således haft mange gæster i deres otte værelser, og det er også er tilfældet det meste af sommeren over.

De bliver fulgt tæt af svensk, og flere boligmagasiner har allerede lagt vejen forbi.

Både fotografen og jeg har mere end en klar fornemmelse af, at vi er på vej ind til et særdeles hipt sted, da vi bevæger os ind på gårdspladsen ved Bækkemosevej 14. Her sidder Anna og Lars Normann på en bænk op ad væggen til stuehuset i det, der indtil sidste år, var den anerkendte billedkunstner Benthe Ørbecks gård i Taastrup.

De virker afslappede, men luften er alligevel ladet med energi, og man kan mærke, at den hektiske aktivitet er og har været en del af deres dagligdag gennem et godt stykke tid.

De har på rekordtid fået opbygget et helt nyt bed & breakfast. Og det er kun lidt over en måned siden, de første gæster ankom, men lige siden har stedet været fuldt booket og ifølge ejerne, så er værelserne også booket godt op hen over sommeren

Anna og Lars byder således veltilfredse velkommen til deres eksklusive bed & breakfast i den naturskønne landsby Taastrup på Stevns. Og det er imponerende, hvad de har nået - men selvom, der er åbent, så er de ikke færdige med at bygge og udvikle på designet.

- Ja, vi har travlt, men vi nåede da lige at klæde om til lidt afslappet tøj til I skulle komme siger Anna Norrman, da DAGBLADET lægger vejen forbi:

- Normalt går vi jo og bygger lidt videre i vores arbejdstøj, når der ikke er gæster. Vi har et hold erhvervsgæster, som er på kursus, og de er ude at køre lige nu.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge lørdag 9. juni

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk