19. oktober 2019
Det nye auditorium er en imponerende sal, der åbner op for præsentation af mange forskellige arrangementer. Formand Hans Jørgen Karlshøj og forstander Carlo Mathiasen synes meget små i det imponerende, nye rum på Gymnastikefterskolen Stevns. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Det nye auditorium er en imponerende sal, der åbner op for præsentation af mange forskellige arrangementer. Formand Hans Jørgen Karlshøj og forstander Carlo Mathiasen synes meget små i det imponerende, nye rum på Gymnastikefterskolen Stevns. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Gymnastikefterskole kan igen åbne op for nye, imponerende faciliteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Gymnastikefterskole kan igen åbne op for nye, imponerende faciliteter
Opdateret 26. maj 2019 kl. 09:58
Stevns - 26. maj 2019 kl. 09:04
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Carlo Mathiasen har siddet som forstander for Gymnastikefterskolen Stevns siden 1997. Han var 41 år, da han overtog og flyttede til Stevns sammen med sin kone, Gitte.

arrow Læs også: Video og billeder: Et åndeligt fyrtårn for Stevns fejrede 125 års fødselsdag

Siden er der sket rigtig mange nye tiltag. Da Carlo kom til var der 113 elever. I dag er der 182, og næste år udvider skolen med tre, så man når op på 185.

- Vi kan stadig stå på mål for indkvarteringen, men det betyder, at nogle af eleverne bliver tilbudt enkeltværelser. Og så er vi ved at nå smertegrænsen med hensyn til spisesalen, siger Carlo Mathiasen, da DAGBLADET kigger forbi skolen for at tage en snak med forstanderen og formanden: Hans Jørgen Karlshøj i forbindelse med at skolen i år kan se tilbage på de første 125 år som skole.

I den sammenhæng må det siges, at forstanderen og formanden ikke driver en skolevirksomhed, der er ved at blive indhentet af alderdom. Tværtimod - så er skolen i den grad i fremdrift og kan ud over rekordantallet af elever også fremvise flere nye bygninger i forbindelse med jubilæet.

Et stort, nyt auditorium og kraftcenter med plads til 250 mennesker og en helt ny hal, som kan deles i to fløje samt en bred korridor, der binder det hele sammen med springhallen og resten af skolen.

- Vi har sløjfet vores gamle gymnastiksal for at få plads til det nye auditorium, og derfor var vi også nødt til at bygge en ny hal, siger Hans Jørgen Karlshøj til DAGBLADET.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge lørdag 25. maj.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk