24. marts 2019
Erann DD var i fin form, da han gæstede Spilledåsen tirsdag aften. Foto: Ole Johansen
gallery icon

Se billedserie

Erann DD var i fin form, da han gæstede Spilledåsen tirsdag aften. Foto: Ole Johansen
Foto: Ole J Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Erann DD fyldte Spilledåsen med både publikum og soul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Erann DD fyldte Spilledåsen med både publikum og soul
Stevns - 14. november 2018 kl. 14:22
Af Tommy Ebbesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ægte soulmusiker, der sjældent høres på disse østlige længdegrader, stod tirsdag aften på scenen i Spilledåsens arrangement i Snurretoppen.

Spilledåsen, der i sit alsidige program vover sig ud i musikkens mange genrer for at ramme et så bredt publikum som muligt, havde her engageret Erann DD, der efter nogle turbulente år er vendt tilbage til de »rå soulrødder«.

Denne gamle intense soulmusik, der indeholder så megen kærlighed, sejhed, vemod og rytme hentet fra de gamle soulmusikere James Brown, Otis Reading og Bob Marley tilsat funk og popmusikken fra slutningen af tresserne, samt Erann DD´s mørke stemme - denne sammensætning giver musikken et unikt særpræg.

Med forventning om at blive forført rundt i Erann DD´s alsidige soul/funkrepertoire havde omkring 160 forventningsfulde publikummer tilsidesat alt andet for at få en stor musikalsk aften. Dejligt at se at en del unge og mange modne kvinder havde valgt at give sig selv en god oplevelse i musikkens tegn. Sidstnævnte gruppe måske også på grund af mandens personlighed, tiltrækkende ydre og musikalitet.

Det blev da også en stor aften med god kontakt over scenekanten mellem musikere og publikum. Fra første nummer fremstod en veloplagt Erann DD engageret, karismatisk, nærværende, dyb og spirituel i sin fremtoning, godt bakket op af fire veloplagte musikere - Jacob Gurevitsch på guitar, Poul Reimann på keys, Bastian Sjelberg på bas og endelig Kristoffer Sjelberg på trommer.

Sammenspillet gav en fyldig musikalsk baggrund til Erann DD´s soulede stemme.

Et forventningsfuldt publikum blev da heller ikke skuffet over det valgte repertoire, som var en blanding af gamle og nye numre, der blev fremført med energisk fremtoning af en tændt Erann DD. Mellem numrene var der en god humoristisk chat fra scenen, som havde godt fat i publikum. Dette medførte en deltagende og sangglad sal, der på opfordring med stor begejstring sang med. Hen mod slutningen af koncerten gav et stående publikum taktfast udtryk for deres begejstring. Fantastisk at vi på vores spillested kan opleve denne nærkontakt mellem kunstnere og publikum.

Undervejs kunne Erann DD med god humor konstatere, at han måtte befinde sig i Sankt Heddinge fordi St. i St. Heddinge måtte stå for dette, samt at folk sikkert var kommet til koncert på en tirsdag, fordi de ikke havde andet at lave. Dette var aldrig gået i København.

Opløftede gik folk herefter ud i Sankt Heddinges oplyste gader med en lille sang på læben.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk