17. december 2018
Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Eksplosion i produktionshal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Eksplosion i produktionshal
Opdateret 10. april 2018 kl. 11:08
Stevns - 10. april 2018 kl. 11:01
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der lød et ordentligt brag, da en eksplosion blev udløst hos Azelis Denmarks fabriksproduktion af røg-ingredienser til fødevarer, som foregår i den gamle mejeribygning på Skørpingevej 58 mellem Havnelev og Skørpinge.

arrow Læs også: Billeder: Politiet undersøger brandtomt efter fabriksbrand

Da Beredskabet og politiet nåede frem til stedet blev alle medarbejdere bedt om at trække uden for. Ingen var heldigvis kommet noget til, da ingen opholdt sig i produktionshallen.

- Vi ved ikke 100 procent, hvad der er sket. Formentlig er det nogle æter-dampe, der er blevet antændt, og på én eller anden måde har forårsaget eksplosionen, hvor trykbølgen har forårsaget synlig skade på det store vinduesparti, hvor flere ruder er knuset og selve karmen også er skubbet ud af sin oprindelige position, siger Gert Moldt til DAGBLADET, efter avisen har besøgt stedet umiddelbart efter eksplosionen.

Han er indsatsleder ved Østsjællands Beredskab, der fik alarmen næsten præcis på slaget 8 tirsdag morgen.

- Der er nogle mindre sætningsskader at se og et fyr ser også ud til at være sprængt og ødelagt. Desuden har der været en lille brand inde i selve produktionshallen. Men om det er branden der har forårsaget eksplosionen eller omvendt, det kan jeg ikke sige noget om, og det kunne produktionslederen på stedet heller ikke. Så nu er området spærret af, og undersøgelsen af hændelsesforløbet er nu op til politiet at finde ud af. Vi har afsluttet vores opgave ved at få luftet lokalerne ud for resterende dampe, siger beredskabets indsatsleder, der gætter på, at det formentlig er æter-dampene fra produktionen, der er blevet antændt.

arrow Kloakker åbne igen efter storbrand
11. april 2018 kl. 09:45 Opdateret: kl. 09:45
arrow Storbrand tvinger til lukning af kloakker i området
10. april 2018 kl. 16:36 Opdateret: kl. 16:38

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk